• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Monako kunigaikštis Albert‘as rugsėjį ves savo draugę, buvusią Pietų Afrikos Respublikos (PAR) olimpinę plaukikę Charlene Wittstock, pranešė vienas prancūzų žurnalas.

REKLAMA
REKLAMA

Kunigaikščio, kuriam penktadienį sueis 50 metų, ir 30-metės Ch.Wittstock nuotrauka puošia naujausio „Point de Vue“ numerio, kuris prekyboje pasirodė trečiadienį, viršelį.

REKLAMA

Apie poros vedybas rūmuose esą pradėta kalbėti prieš dvi savaites. „Nors tiksli data dar nepaskirta, du šaltiniai patvirtina, kad rengiamasi karališkoms vedyboms vasaros pabaigoje“, - teigia šis apie įžymybes rašantis savaitinis paskalų žurnalas.

Žiniasklaida Albert‘ą vaizduoja kaip madų renginius mėgstantį pleibojų, bet jis yra įsteigęs ir aplinkosaugos fondą. Kunigaikštis susitikinėjo su daugeliu manekenių ir sako, kad nori vesti, bet tik tada, kai ateis laikas.

REKLAMA
REKLAMA

Jis turi du nesantuokinius vaikus, bet pagal katalikiško Monako paveldėjimo taisykles sostą gali paveldėti tik santuokoje gimę vaikai.

Praeitą kartą kunigaikščio vestuvės Monake vyko 1956 metais, kai Alberto tėvas Rainier (Renjė) vedė amerikiečių aktorę, „Oskaro“ laureatę Grace Kelly.

Vasaros pabaigoje kaip tik turi baigtis Monako kunigaikščio rūmų išplėtimo darbai, kurie Albert‘o iniciatyva buvo pradėti prieš metus.

Albert‘as II ir Ch.Wittstock pradėjo susitikinėti prieš dvejus metus, tačiau penktadienį, kovo 14 dieną, kunigaikščio draugė pirmą kartą kaip oficialesnis asmuo dalyvaus ceremonijoje kunigaikščio rūmuose, skirtoje jo jubiliejui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Point de Vue“ duomenimis, į rūmus pas Ch.Wittstock ateina Monako arkivyskupas Bernardas Barsi, kuris turi „užbaigti sportininkės religinį auklėjimą“, o rūmų kapelionas rengia būsimąją nuotaką santuokos sakramentui.

2006 metų vasario 10 dieną Ch.Wittstock atlydėjo Albert‘ą į žiemos olimpiados atidarymo ceremoniją, o paskui jie vėl buvo pastebėti kartu per Monako „Grand Prix“. 2006-ųjų rugpjūtį Ch.Wittstock dalyvavo kasmetiniame Raudonojo Kryžiaus pokylyje, į kurį atėjo ir kunigaikščio šeima.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų