REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus kriminalinės policijos tyrėjams Sapiegos ligoninėje ketvirtadienį bus surengtas specialus koncertas ir įteiktos padėkos. Taip medikai pareigūnams padėkos už sėkmingai išaiškintą beveik ketvirčio milijono litų vertės medicininės įrangos vagystę.

REKLAMA
REKLAMA

Brangūs kompiuteriai ir medicininė įranga, skirta miego sutrikimų diagnostikai ir gydymui, iš miego laboratorijos Antakalnio gatvėje buvo pavogti sausio mėnesį. Į miego laboratoriją buvo įsibrauta išlaužus skylę sienoje.

REKLAMA

Nusikaltimą policininkai išaiškino maždaug per savaitę. Iš pradžių pareigūnai sulaikė įtariamąjį, o paskui Kaune aptiko pavogtą įrangą.

Pasak Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato, 25 metų vilnietis prisipažino apvogęs ligoninę. Pareigūnai teigia surinkę ir kitų, ikiteisminiam tyrimui svarbių įrodymų.

Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriuje buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl didelės vertės svetimo turto vagystės.

REKLAMA
REKLAMA

Sapiegos ligoninės medikai teigia, kad juos ypač sujaudino Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato vadovybės ir tyrėjų operatyvumas, kurį lydėjo didelė sėkmė. Vagys pagauti, aparatūra sugrąžinta ligoninei ir ligoniams.

Sapiegos ligoninė pranešė, kad ketvirtadienį 12 val. kviečia visus geros valios žmones į Vilniaus kriminalinės policijos tyrėjams skirtą padėkos koncertą.

Jame policijos tyrėjams bus įteiktos rėmėjų dovanos ir padėkos raštai. Šiame koncerte dalyvaus estrados grandai - Viktoras Malinauskas ir Vytautas Šiškauskas, Muzikos akademijos dėstytojas Romualdas Milašius. Šis koncertas - dovana policijos tyrėjams bei Sapiegos ligoninės kolektyvui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų