REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tikra „rave“ maratonų mašina“, „Genijus už pulto“, „Karščiausias planetos didžėjus“, „Geidžiamiausias Prancūzijoje“, „Madų diktatorius“, galiausiai, „Elektroninės muzikos Mesijas“ ir daug, daug kitų vardų per dešimt metų jam davė viso pasaulio muzikos žurnalistai ir gerbėjai. Tai buvęs grupės „Black Strobe“ narys Ivan Smagghe.

REKLAMA
REKLAMA

Jau šį penktadienį šis prancūzas grįžta į klubą „Gravity“. Londono, Berlyno bei Paryžiaus įžymybė pasirodys kartu su vietinėmis electro techno scenos žvaigždėmis: DJ Mantas T. ir DJ Pupa. Specialiai šiam vakarui išskirtines savo  video instaliacijas demonstruos Vodka Jugend, žadama pranešime spaudai.

REKLAMA

Giria net pats Tiga

„Ivan Smagghe diktuoja elektroninės muzikos madas“, - sako šokių muzikos įžymybė Tiga. Sunku su šiuo autoritetu nesutikti.  Juk 2005-aisiais „Mesijas“ jau grojo „Gravity“ ir sukėlė neregėtą ažiotažą. Visi išankstiniai bilietai į šio plokštelių supermodelio šou buvo parduoti. Jau vidurnaktį klubas buvo sausakimšas, tad dalis, norėjusių išvysti garsiojo prancūzo pasirodymą, taip jo ir neišvydo.
Be kita ko, Ivan Smagghe buvo vardinamas tarp geriausių 2005-aisiais Lietuvoje grojusių užsienio svečių portalo ORE.LT rinkimuose, tad visų liaupsinamo didžėjaus sugrįžimas buvo labai lauktas. Be jokios abejonės, šį penktadienį visa ta pirmojo Ivan Smagghe „rave“ atmosfera su dar didesne energija bus pakartota.

REKLAMA
REKLAMA

Electro techno muzikos „brylikas“

Vakarų spauda negaili Ivan Smagghe gerų žodžių. Visgi pačius gražiausius epitetus jam lipdo neatsitiktinai. Toli į priekį užimti savaitgaliai, pasiūlymai įrašyti vienas už kitą garsesnes kompiliacijas bei remiksuoti didžiausius šokių muzikos hitus šį prancūzą pavertė tikra šokių muzikos žvaigžde.

Vien per paskutinius trejus metus Ivan Smagghe įrašė net 6 šokių muzikai didelę įtaką turėjusias kompiliacijas, tarp kurių „How To Kill The DJ“, „Suck My Deck“ ir „Fabric“. Be to, visų galų meistras dar sukūrė The Hacker, David Guetta, „Fischerspooner“, „Bloc Party“, Eminem, „Faithless“, „Depeche Mode“, „Rammstein“, „Tiefschwarz“, „Röyksopp“, „Alter Ego“ bei kitų muzikos didvyrių remiksus.

Geriausiu pasaulio didžėjumi jį laiko tokios elektroninės muzikos garsenybės, kaip Trevor Jackson, Miss Kittin, Ewan Pearson, Kiki, Tiga, Laurent Garnier, kurie, kaip susitarę, teigia, kad kiekvienas  Ivan Smagghe pasirodymas šokių muzikos scenai duoda kažką naujo. Sunku nesusivilioti, ar ne?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų