REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po nesėkmingų pirmalaikių rinkimų Floridoje, respublikonų kandidatas Rudy Giuliani (nuotraukoje) traukiasi iš kovos dėl JAV prezidento posto, skelbia BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs Niujorko meras R. Giuliani pranešė atiduodantis savo paramą Arizonos senatoriui, pagrindiniam respublikonų lyderiui, Johnui McCainui, pavadindamas jį „Amerikos herojumi“. Po sėkmingų pirmalaikių rinkimų Floridoje, J. McCainą taip pat pasveikino ir Kalifornijos senatorius Arnoldas Schwarzeneggeris.

REKLAMA

Nelaimėjęs nei vienų iki šiol vykusių pirmalaikių rinkimų apie savo pasitraukimą iš kovos dėl JAV prezidento posto trečiadienį paskelbė ir demokratų atstovas Johnas Edwardsas.

Respublikonų lyderis J. McCainas  triumfavo pirmalaikiuose rinkimuose Floridoje, Pietų Karolinoje ir Naujajame Hempšyre. Savo rinkiminėje kampanijoje Arizonos senatorius itin pabrėžia saugumo klausimus ir susilaukia didelės dalies karinio personalo bei armijos veteranų palaikymo.

Artimiausias jo konkurentas M. Romney – buvęs verslininkas bei Masačiusetso valstijos gubernatorius – pristato save kaip politiką, galintį atgaivinti recesiją patiriančią JAV ekonomiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų