REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Popmuzikos dainininkė Kylie Minogue dėl krūties vėžio du metus buvo likusi muzikos nuošalyje, bet dabar įnirtingai sugrįžta su nauju albumu, būsimomis gastrolėmis ir įsitikinimu, kad po 20 metų populiarumo ji dar nėra išsisėmusi.

REKLAMA
REKLAMA

K.Minogue, kuri iš 9-ojo dešimtmečio muilo operos aktorės virto viena ryškiausių žvaigždžių ir sekso simboliu tiek Europoje, tiek gimtojoje Australijoje, teigė, kad daug dėmesio sulaukusi kova su vėžiu 2005 metais privertė ją įvertinti savo gyvenimą.

REKLAMA

"Dažniau galima išgirsti apie žmones, kurie sako: "Tai viskas. Ketinu pasukti visiškai kita kryptimi". Manau, kad būčiau turėjusi tam pateisinamą priežastį", - sakė ji.

"Tačiau tai ne man. Man dar ne galas. Man teikia džiaugsmą tai, ką darau. Esu pasirengusi tęsti toliau", - per interviu sakė 39 metų K.Minogue.

2005 metais atsigavusi po operacijos ir chemoterapijos, smulkutė šviesiaplaukė parašė knygelę vaikams, išleido savo vardu pavadintus kvepalus, Londono galerijoje surengė mados parodą, iš Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II (Elzbietos II) gavo Britų imperijos ordiną, o lapkričio mėnesį Europoje pristatė savo dešimtąjį studijinį albumą "X".

REKLAMA
REKLAMA

"Vėžys" nėra tas žodis, kurį K.Minogue dažnai vartotų. Ji linkusi apskritai nekalbėti apie šią ligą.

"Neturiu jokio gražaus ir trumpo posakio, kuris išreikštų viską, ką tai reiškė ar kaip aš pasikeičiau. Nenoriu apie tai daug kalbėti".

"Šiek tiek suprantu, ką gali išgyventi kiti žmonės, bet aš neturiu atsakymų. Esu tikra, kad ateis diena, kai žinosiu daugiau. Jeigu būčiau viena su pacientu, viskuo pasidalyčiau", - sakė ji.

Tokių hitų kaip "Can't Get You Out of My Head" ir "Spinning Around" atlikėja teigė, kad albume "X", kuris Jungtinėse Valstijose pasirodys kovą, yra trys labai asmeniškos dainos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai kurie apžvalgininkai jau nustebo, kad "X" yra klasikinio Kylie šokių ir popmuzikos stiliaus dainų rinkinys, o ne sudėtingų pastarųjų trejų metų, per kuriuos ji taip pat išsiskyrė su ilgalaikiu partneriu, prancūzų aktoriumi Olivier Martinezu, atspindys.

Paskelbus apie K.Minogue gastroles Europoje, kurios turi prasidėti gegužę, liovėsi nuolatinės žiniasklaidos spėlionės apie jos sveikatos būklę.

Ji atmetė nuomonę, kad naujosios gastrolės bus fiziškai lengvesnės negu ekstravagantiškas 2005 metų turas "Showgirl", kurį ji dėl ligos turėjo nutraukti.

REKLAMA

"Kai koncertuoji, kai išsiskiria adrenalinas, nejauti skausmo. Tai energija dviem valandoms", - teigė K.Minogue.

"Šios gastrolės bus paprastesnės, bet esu tikra, kad ateis momentas, kai manyje atgims šou mergina".

Kaip ir daugelis ryškių Europos bei Didžiosios Britanijos žvaigždžių, K.Minogue neprasiveržė į masinę JAV rinką. Tačiau tai turi savo žaviąją pusę.

"Šiek tiek keista, kad galiu vaikščioti (Los Andželo) gatvėmis ir niekas manęs neatpažįsta. Man tai patinka", - teigė dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų