REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
„Ore Grotuvo“ rinkinyje internete yra per 150 Lietuvos grupių ir muzikantų, o nuo šiol jas gyvai galės išvysti ir Vilniaus bei Palangos publika.
Pirmasis ciklo renginys su gyvą lounge ir drum‘n‘bass muziką grojančiu penketuku „SheezZanova“ įvyks sausio 26 d., penktadienį 20 val. Vilniaus „DJ Cafe“ („buv. „Romantika“, Jogailos g. 3). Čia taip pat pasirodys d‘n‘b kultūros puoselėtojas iš Mažeikių DJ s1mas bei Snow.
 Sausio 27 d, šeštadienį 20 val. veiksmas persikels į Palangos klubą „Ramybė“ (Vytauto g. 35), kuri prie „SheezZanova“ bei Snow prisijungs ir perkusijos grupė „No Silence Orchestra“ (N.S.O.) iš Kretingos.
Grupę „SheezZanova“ sudaro vokalistė Rūta „Rut“ Jankauskaitė, bosininkė Indrė Šalčiūtė, gitaristas Tomas Steponėnas, saksofonistas Žilvinas Stončius,  klavišiniais instrumentais grojantis garso inžinierius Vidmantas „Snow“ Girskas, o būgnus muša gerai žinomas didžėjus Pranas "Pranza" Gudaitis.
Praėjusiais metais susibūrusi grupė jau gali pasigirti apšildžiusi „London Electricity“ pasirodymą, o klausytojai internete giria jos kompozicijas „Elegantiškai sninga“ bei su kylančiu hip hopo scenos atstovu MC Messiah įrašytą „Gražinkit man vasarą“.  Šios „SheezZanova“  dainos praėjusių metų gruodį sėkmingai debiutavo ir „Ore Grotuve“.
Palangoje į ciklo atidarymą pakviesti N.S.O. arba No Silence Orchestra - tai talentingų jaunuolių iš Kretingos
ir Klaipėdos projektas, kuriame grojama tik perkusiniais instrumentais. Savo pasirodymu metu kolektyvas nevengia pakviesti pagroti ir žmones iš publikos...
„Mūsų tikslas – kad sostinėje ir didžiausiame Lietuvos kurorte publika galėtų išvysti tuos, kurių muzika skelbiama internete. Esame tikri, kad yra dar daug gyvos muzikos talentų, kuriuos būtina kelti į šviesą. Nori būti sekantis? Atsiųsk „Ore Grotuvui“ savo muziką!”, - sako naujo renginių ciklo organizatoriai.
Praėjusiais metais „Ore Grotuve“ daugiausiai buvo klausoma elektroninės  grupės „Pieno Lazeriai“ muzikos. Antroje vietoje pagal siuntimo dažnį liko Vilniaus rokeriai „Gravel“ su savo debiutine daina „Fundamentals“.
„Ore Grotuvo“ tope beveik visus metus išsilaikė ir aukštas pozicijas užėmė dar kelios grupės – „Caramel Members“ su daina „Maironiui“; Vilniaus kolektyvas „Sportas“, šiemet pristatęs kūrinį „Ūdra“; rokeriai „Bad Nails“ su „Independence“ , dainininkė Eglė J ir „Tau, Mokytojau“ bei grupė „Poliklinika“, optimistiškai žadėjusi, kad „Šlovė sugrįš“.
“Ore Grotuvo” plėtrą remia LR Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondas, jo adresas internete – http://grotuvas.ore.lt
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų