REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Meno fortas” ne vien stato spektaklius Italijoje ir gastroliuoja po užsienį. Tarsi norėdamas užpildyti spragą „lietuviškame gyvenime“, jis sausį ir vasarį pristato net dvi premjeras. Sausio 26 ir 27 dienomis „Meno forte“ bus parodyti Sauliaus Varno režisuoto Jevgenijaus Švarco „Šešėlio“ premjeriniai spektakliai.

REKLAMA
REKLAMA

Tai intriguojantis susitikimas: nuostabi pjesė, parašyta dar 1940 m. puikaus dramaturgo Švarco, mums plačiau pažįstamo iš scenarijaus filmui „Paprastas stebuklas“, Lietuvoje buvo statoma keletą kartų. Režisierius Saulius Varnas, mūsų teatruose intensyviai darbavęsis 9-10 praeito amžiaus dešimtmečiais, paskutinį savo spektaklį pastatė 1997 m., taigi, jau prieš 10 metų.

O vasario 2 d. „Meno forto“ mažojoje salėje įvyks aktoriaus Vaido Viliaus režisuoto spektaklio pagal Romualdo Granausko „Rožės pražydėjimą tamsoje“ premjera. Vaidas Vilius, žinomas kaip Nekrošiaus suburtos studijos aktorius, vaidinęs jo spektakliuose „Pradžia. K. Donelaitis. Metai“, „Giesmių giesmė“ bei „Faustas“, baigė režisūrą Klaipėdos muzikos akademijoje. Šiame debiutiniame spektaklyje vaidina Edmundas Mikulskis, Ridas Jasiulionis, Jūratė Zlatkutė ir Marius Mačiulis. Dailininkas – Virginijus Malčius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų