REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Režiseriaus Martino Scorcese’s dokumentinis filmas apie britų roko veteranus „The Rolling Stones“ bus rodomas šių metų Berlyno kino festivalio atidarymo ceremonijos metu, praneša „Reuters“. Ceremonijoje pasirodys ir pats režisierius bei legendinė grupė.

REKLAMA
REKLAMA

Juostos pavadinimu „Šviesk ryškiai“ („Shine a Light“) pagrindą sudaro filmuota medžiaga iš dviejų „rollingų“ koncertų, įvykusių 2006 m. pabaigoje Niujorko Beacon Theatre salėje. Filme taip pat panaudota reta archyvinė medžiaga ir naujesni grupės narių interviu bei koncertų užkulisių vaizdai.

REKLAMA

„Scorcese’s filmas, leidžiantis žiūrovams pasijusti neįtikėtinai arti „The Rolling stones“ scenoje ir už jos ribų, yra neeilinis muzikinio kinematografo įvykis“, – savo pranešime teigia festivalio organizatoriai.

„Mes nepaprastai džiaugiamės tuo, kad šio nuostabaus filmo pasaulinė premjera įvyks mūsų festivalio atidarymo metu. Martinui Scorcese’i pavyko užčiuopti ikoniškos roko grupės dvasią ir perkelti ją į didįjį ekraną“, – dalinosi džiaugsmu festivalio direktorius Dieteris Kosslickas.

Berlyno kino festivalis prasidės vasario 7 d. ir vyks iki vasario 17 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų