REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LTV Naujienų tarnyba kaltinama atsilikimu

Nuo praėjusių metų kovo Lietuvos televizijos (LTV) Naujienų tarnybai vadovaujančios Aušros Lėkos darbas netenkina Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos (LRT) tarybos narių. Jų nuomone, žinių tarnybos darbas ne tik nepagerėjo, bet dar ir blogėja. Dėl to A. Lėka turės aiškintis kitame tarybos posėdyje, praneša DELFI.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinių tarnybos darbas blogėja“, - antradienį LRT tarybos posėdyje konstatavo tarybos pirmininkas Romas Pakalnis. Jam pritarė Valentinas Milaknis – pasak jo, dėl tarnybos darbo gėda prieš ankstesnę Naujienų tarnybos vadovę Juliją Šliažienę.

REKLAMA

Vytautas Ališauskas pasiūlė išreikšti nepasitikėjimą A. Lėka. Jam neramu, kad pozicijas tvirtinant naujienų portalams, keičiantis informacinei erdvei televizija gyvena vakarykšte diena.

„Manau, kad kitame posėdyje turėsiu progą atsakyti tarybos nariams“, - DELFI sakė A. Lėka. Pasak jos, komentuoti priekaištus per tarpininkus būtų netikslinga. A. Lėka teigė linkusi atkreipti dėmesį į kritiką ir išgirsti, ką sako kiti, nesvarbu, ar tai būtų tarybos nariai, ar žiūrovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų