REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įspūdingai su Apparat pasitikęs Naujuosius, klubas „Gravity“ nesustoja ir nuo pat pirmojo 2008-ųjų penktadienio kviečia į dar vienos muzikos įžymybės pasirodymą.

REKLAMA
REKLAMA

Sausio 4 d. „Drum3thic“ renginyje „gyvai“ pasirodys įvairiausia technika apsiginklavęs drum'n'bass muzikos žudikas iš D. Britanijos Paradox. Svečiui talkins renginio šeimininkai „Full Flavour DJs“ bei drum'n'bass tėčiu vadinamas JaZzy, žadama pranešime spaudai.

REKLAMA

„Paradox - tai žmogus, kuris nekeičia ne tik šukuosenos dėl naujos mados, bet ir neišsižada savo muzikinio veido dėl naujų muzikinių bangų. Paradox nuolat kartoja, jog jis nėra didžėjus, jis menininkas ir atlikėjas. Britas savo muziką vadina „drumfunk“ ir jau nebe suskaičiuoja kiek yra išleidęs plokštelių. O į klausimą kokias šalis yra aplankęs atsako – visas, o dauguma jų net po keletą kartų“, – trumpai svečią pristato drumandbass.lt redaktorius ir „Zip FM“ laidos „Amenų Broliai“ kūrėjas JaZzy.

Lauktas sugrįžimas

REKLAMA
REKLAMA

2006-aisiais Vilniuje pirmą kartą pasirodęs Paradox sukėlė tikrą sąmyšį. Kiek netikėtai iki pat lubų užpildžiusį vieną dabar jau nebeegzistuojantį klubą britas tapo bene didžiausiu drum'b'bass numylėtiniu Lietuvoje.

„Paradox tą vakarą valdė visus ir viskuo. Tiek muzika, tiek gebėjimu susidorot su gausia aparatūra, tiek savo iškalba bei visokiomis istorinėmis žiniomis, tiek, žinoma, subtiliu humoru ir šiltu bendravimu su publika. Tai kas dėjosi tą valandą, tas minutes, pralėkė tarsi pati maloniausia akimirka. Akimirka, kuri sprogo tarsi galingas trotilo užtaisas, ištaškęs visus ir visas“, - praėjusio renginio recenzijoje rašė vienas gerbėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, jo sugrįžimo teko palaukti daugiau nei pusantrų metų. Jau šį penktadienį Paradox taps trečiuoju serijos „Drum3thic“ svečiu. Prieš tai scenoje matėme japonus Makoto ir MC Deeizm bei britą Marcus Intalex. Tačiau tai bus pirmas drum'n'bass „live“ pasirodymas.

Neužmirštami pasirodymai

Penktadienio „Gravity“ svečias debiutavo būdamas vos šešiolikos metų. Dabar gi 34-erių muzikos prodiuseris bei įrašų kompanijos bosas gali pasigirti prisidėjęs prie daugiau nei 100 įrašų išleidimo, o kiek dar remiksų, kompiliacijų. Akimirksniu gerą vardą išsikovojęs Paradox nuolatos dirbo tik su pačiais geriausiais drum'n'bass prodiuseriais bei atlikėjais: Sebo, Goldie, 4Hero, LTJ Bukem, Dylan, Total Science, Blame, Danny Breaks, Technical Itch.

Beje, nors per metus jis išleidžia mažiausiai po kelias naujas plokšteles, britas nesėdi užsidaręs studijoje, o nuolatos koncertuoja. Vien per paskutinius penkerius metus Paradox gyvą pasirodymą matė per 100 įvairiausių Š. ir P. Amerikos, Azijos, Australijos ir, žinoma, Europos miestų drum'n'bass muzikos gerbėjai. „Tiems, kam teko pamatyti šio brito gyvą šou, visi sutinka, kad tai labai energingas ir interaktyvus pasirodymas. Toks, kurį labai sunku pamiršti“, - toliau svečią giria JaZzy.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų