REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš pat Naujuosius geriausių diskotekų vardą jau seniai išsikovoję „Sobieski Uogos™“ renginiai iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos persikels į Panevėžį ir Šiaulius.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiugu, kad renginių serija „Sobieski Uogos™“ tęsia kelionę po Lietuvos klubus. Šį kartą Šiaulių ir Panevėžio klubinės muzikos mylėtojai galės dar kartą mėgautis išskirtinės kokybės renginiais su geriausiais didžėjais, galingomis garso ir vaizdo sistemomis.“ – sakė AB "Vilniaus degtinė" degtinių grupės marketingo vadovas Aurimas Pukevičius.

REKLAMA

Šventiniuose „Sobieski Uogos™ Celebration 2007“ vakarėliuose gruodžio 28 d. Šiaulių pramogų centre "Neopolis" ir gruodžio 29 d. Panevėžio klube "Vip Martini Club“ susigrums visas Lietuvos house, electro ir progressive muzikos didžėjų elitas. Čia įvyks neoficialūs gražiausios personos prie DJ pulto rinkimai, žadama pranešime spaudai.

Pirmu numeriu pažymėtas vis dar euforijoje po savo naujausios kompaktinės plokštelės „RyRalio Cafe Vol. 2“ premjeros esantis Lauris Lee iš „RyRalio“. Visad besišypsantis blondinas, sako esąs itin retas svečias Šiaulių ir Panevėžio diskotekose. Ką tiksliai gros garsiausio Lietuvoje house muzikos dueto narys neišdavė, bet bisui pažadėjo paleisti naujausią „RyRalio“ radijo hitą „Dance Out Loud“. Daugelis sutiko, kad būtent jis yra realiausias kandidatas į pirmąją vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Antruoju numeriu pažymėtas - 220 kilometrų per valandą greičiu populiarėjantis ZIP FM radijo laidos „11“ ir sėkmingos to paties pavadinimo renginių serijos viršininkas, didžėjus, o dabar dar ir klubinio hito „Test“ bendraautorius V1D1S. Tik brangius gėrimus vakarėliuose gurkšnojantis V1D1S didžiausių savo privalumų neatskleidė. Išdavė tik tiek, kad renginiuose pristatys daug daug paties naujausio deep-tech-house ir būtinai driokstels britų radijo legendos Gilles Peterson pamėgtą „Testą“.

Nr. 3 ir 4 yra neatskiriamas electro ir progressive duetas iš Kauno - Kastis Torrau ir Donatello. Vieno garsiausių Lietuvoje klubų „Exit“ rezidentai nuolatos asistuoja vienoms didžiausių šokių muzikos žvaigždžių: „Deep Dish“, Hernan Cattaneo, Armin Van Buuren, James Zabiela. Pusiau rimtai, pusiau juokais, Kastis ir Donatello pasakė, kad komisiją šį kartą jie žada žavėti ne muzika ir grožiu, bet... kyšiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vakaro kulminacija taps nespėjęs į konkursą užsiregistruoti diskotekų metalistas, ZIP FM radijo laidos „Sobieski Uogos™ On Air“ šeimininkas Manfredas. Taip, tai yra vienas iš tų trijų „Metal On Metal“ pankų. Tiesa, kelintą valandą savo pasirodymus baigs skandalingasis didžėjus, renginio organizatoriai nežino. Natūralu, nes nežino ir pats Manfredas. Aišku tik tai, kad tikrai ne anksčiau kaip penktą ryto.

Neįmanoma aprašyti, kaip gali skambėti penki visiškai skirtingų charakterių bei muzikos skonių bepročiai vienoje scenoje! Tiesiog pasikliauk „Sobieski Uogos™“ vardu, ir apsibrauk gruodžio 28 ir 29 dienas raudonai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų