REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiais metais prisišaukę galybę breaks, funk, house, hip hop žvaigždžių keturioliktus metus pilna krūtine kvėpuojantys „Boogaloo“ šį penktadienį klube „Gravity“ baigs savo metus su aukščiausios prabos didžėjumi iš D. Britanijos Jason Laidback.

REKLAMA
REKLAMA

Jo talentą įvertino ir garsioji pop muzikos dievaitė Kylie Minogue, pakvietusi britą skrečuoti į vieną savo pasirodymų Londone. „Tequila Sauza“ pristatomame „Boogaloo“ renginyje be svečio, žinoma, dar pasirodys ir serijos šeimininkai - Tomas Boo ir 2Fresh, žadama pranešime spaudai.

REKLAMA

Žinomas didžėjus, prodiuseris bei renginių organizatorius Jason Laidback yra paskutinius metus karščiausiu breaks muzikos „brendu“ vadinamo dueto „Slyde“ narys. Jau penktus metus iš eilės kiekvienas jų naujas singlas patenka į prestižinio muzikos leidinio DJ MAG breaks muzikos top penketuką. Beje, „Slyde“ dar vadinamas ir svarbiausia Lietuvoje gerai pažįstamų Krafty Kuts bei A Skillz įrašų kompanijos „Finger Lickin“ preke.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai kviečiu visus „boogalistus“ į paskutinį šių metų mūsų vakarėlį, kuriuo tikiu šimtu penkiais procentais. Kodėl? Todėl, kad „Slyde“ - tai viskas viename – funk, breaks, elektronika ir vėl breaks. Kaip sakoma „party garantied“. Kai kviečiau į „Gravity“ Krafty Kuts jis atsiprašė, sakydamas, kad jo pasirodymai suplanuoti pusė metų į priekį, bet primygtinai siūlė pasikviesti šiuos jo įrašų kompanijos išsišokėlius“, - pasakoja serijos šefas Tomas Boo.

„„Slyde“ pribloškia visus šokių aikštelėje ir už jos ribų. Prisimenu nuostabią „Gravity“ publiką ir esu tikras, kad jeigu patikau aš, jiems patiks ir „Slyde. Garantija 120%!“, - elektroniniame laiške būsimus svečius gyrė šiandien bene didžiausia breaks muzikos žvaigždė Krafty Kuts.

Šiame sezone „Boogaloo“ vakarėliuose klube „Gravity“ grojo daugybė funk, breaks, hip hop muzikos įžymybių, tarp jų: A Skillz, DK, Freddy Fresh, DJ Food„Lo Fidelity Allstars“, Utah Saints, Kid Loco. Po dar vieno, išties, „crazy“ sezono „Boogaloo“ nesustos ir be jokio atokvėpio ruošiasi kitiems metams. O laukti yra ko. 2008-ais jau numatyti britų  Marc Hype ir Jimi Dunlop bei V.I.P. vakarėlių geidžiamiausio didžėjaus iš Italijos Nicola Conte pasirodymai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų