REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Balsas.lt“ ragina klausti „Žinių radijo“ laidos dalyvius.

Dažnai girdime, kad aplinkos apsauga Lietuvoje vykdoma neefektyviai, stringa milijoninių ES lėšų panaudojimas. Pradėjus kalbėti apie nelegalias statybas ir naujų sąvartynų atidarymą, iškart kyla abejonių, ar ministerija deramai gina viešąjį interesą. Kelios opozicinės partijos žada net kelti aplinkos ministro Arūno Kundroto atsakomybės klausimą ir surengti ministrui interpeliaciją.

REKLAMA
REKLAMA

Kokios opiausios problemos šiandien kamuoja Lietuvos aplinkos apsaugos politiką? Kur jų šaknys? Kaip Aplinkos apsaugos ministerijai sekasi užtikrinti viešojo intereso gynimą?

REKLAMA

Tiesioginėje „Žinių radijo“ laidos „Apskritas stalas“ diskusijoje dalyvauja Anykščių rajono meras Sigutis Obelevičius, Mykolo Romerio universiteto Strateginio valdymo ir politikos fakulteto prodekanė ir „Naujos darbotvarkės Lietuvai“ aplinkosaugos grupės koordinatorė Vida Motiekaitytė ir Aplinkos ministro patarėjas Aidas Pivoriūnas.

Laida skiriama projektui „Nauja darbotvarkė Lietuvai“, rengiama bendradarbiaujant su Demokratinės politikos institutu, remiant Tėvynės sąjungai.

Laida „Apskritas stalas“ – kasdien 17.10 val. per „Žinių radiją“. Vedėjas – Aurimas Perednis.

Klausimus laidos dalyviams galite pateikti šio anonso komentaruose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų