REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Maskvoje vykstančioje "Milijonierių mugėje" buvo pristatyta unikali kriosauna iš Pforcheimo, kuri pasak išradėjo, sugrąžina proto aiškumą po išgertuvių, pranešama tinklalapyje "newsland.ru".

REKLAMA
REKLAMA

Maždaug kvadratinio metro kriokamera, kurią sukūrė Enrico Klaueris (Enrikas Klaueris), naudojama Vokietijos klinikose daugiausia skausmui numalšinti sergant reumatizmu.

REKLAMA

Tačiau "Milijonierių mugėje" ji reklamuojama visiškai kitais tikslais: kaip tikriausiai brangiausia pasaulyje priemonė nuo galvos skausmo esant pagirioms.

Už kuklią 160 tūkst. eurų (553 tūkst. litų) sumą galima radikaliai atsikratyti pagirių, kurias sukelia piktnaudžiavimas degtine.

Po trijų minučių šalčio terapijos skausmas praeina, o kraujospūdis būna vėl normalus. Bent jau tokį efektą žada gamintoja - medicinos technikos bendrovė "mecoTec".

REKLAMA
REKLAMA

"Durys sandariai uždarytos, nustatyta minus 85 laipsnių temperatūra. Kabinoje sukasi nedidelės snaigės. Trijų lengvai apsirengusių modelių Rusijoje oda pašiurpsta. Iš išorės stovintys stipriosios lyties parodos lankytojai su kreiva šypsena stebi merginas pro stiklines duris", - rašo "Der Spiegel".

Bendrovė iš Pforcheimo nori užkariauti naują rinką. Turtingų rusų vonių kambariams E. Klaueris sukūrė naują savo kriosaunos variantą. Ji mažesnė, ir norint ją galima pastatyti net rusiškoje pirtyje.

Gamintojai neabejoja, kad šios kameros bus sėkmingai parduodamos Rusijoje. Maskvoje šiai prekei įdiegti jau įsteigta bendra Vokietijos ir Rusijos įmonė "Criohome".

Turtingi rusai susirūpino, kaip neprarasti geros fizinės būklės, - sako "Criohome" komercijos direktorius Erganokowas Chasanbi (Erganokovas Chasanbis) ir juokdamasis priduria: - Bet degtinės gerti jie neatsisako".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų