REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klivlendo "Cavaliers" klubas išvykoje, tik susitikimo pabaigoje rezultatu 111:106 (21:25, 33:21, 19:29, 38:31) palaužė Indianos "Pacers" krepšininkus ir iškovojo trečiąją pergalę iš eilės.

REKLAMA
REKLAMA

Itin permainingoje kovoje, kurioje laiminti komanda keitėsi itin dažnai, "Cavaliers" pergalę lėmė puikiai sužaista rungtynių pabaiga. Du labai svarbius tritaškius pataikė Damonas Jonesas ir Sasha Pavlovičius, o paskutinėmis sekundėmis perimtas kamuolys iš Jamaalo Tinsley nepaliko varžovams jokių vilčių kovoti dėl pergalės.

REKLAMA

Žydrūnas Ilgauskas nugalėtojams per 30 minučių pelnė 8 taškus (4/9 dvitaškiai), atkovojo 8 ir perėmė 1 kamuolį, blokavo 3 varžovų metimus, po 3 kartus suklydo ir prasižengė.

Antrąjį trigubą dublį iš eilės "Cavaliers" gretose atliko Lebronas Jamesas, kuris pelnė 30 taškų, atkovojo 11 kamuolių, atliko 10 rezultatyvių perdavimų, o taip pat perėmė 4 kamuolius.

Nugalėtojų ekipoje taip pat išsiskyrė Drew Goodenas, pelnęs 23 taškus ir atkovojęs 12 kamuolių ir S. Pavlovičius, surinkęs 22 taškus (5 rez. perd.).

"Pacers" klube rezultatyviausiai žaidė Marquisas Danielsas - 25 taškai, J. Tinsley - 24 (10 rez. perd., 9 atk. kam., 8 klaidos), Danny Grangeris - 21.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų