REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugiau nei du metus į Lietuvą kviestas penkiolika metų reivo madas diktuojantis diskžokėjų sekso simbolis pagaliau ištarė „taip“. Taigi, prieš kelias savaites išleidęs savo vardinę "Fabric" kompiliaciją, tech-house numeris vienas Steve Bug gruodžio 14 d. sakys tostą šeštąjį gimtadienį švenčiančiam klubui "Gravity".

REKLAMA
REKLAMA

Elektroninės muzikos scenos dinozauru vadinamas, net dviejų šiandien bene įtakingiausių įrašų kompanijų „Poker Flat“, „Dessous“ bosas taps pačiu brangiausiu šių metų „Gravity“ svečiu. Tai visai nestebina, juk savo gimtadienio vakarėliuose jį su didžiausiu džiaugsmu kviečiasi groti ne tik patys turtingiausi pasaulio klubai, bet ir vienas už kitą garsesni diskžokėjai: Sven Väth, Richie Hawtin, Felix Da Housecat ir kiti.

REKLAMA

Geidžiamiausias gimtadienio „tortas“ per metus surengia mažiausiai po 100 pasirodymų visame pasaulyje. Ištiestomis rankomis bei raudonais kilimais jis sutinkamas tiek Londono „Fabric“ bei Berlyno „Watergate“ ar „Panorama“, tiek Ibizos "Privilege" bei "Space", ar daugiatūkstantinės minios Majamio žiemos konferencijoje. Visur ir visada jam ploja bei iš jo prašo autografų.

Be jokiu išimčių visuose kontinentuose liaupsinama tech-house ikona keliolika metų iš eilės nesustodamas leidžia vienas už kitą svarbesnius įrašus, miksus bei kompiliacijas. Sunku net išskirti, kuris įrašas buvo svarbiausias, garsiausias, įdomiausias ir reikšmingiausias. Viskas prie ko prisiliečia Steve Bug tampa puikiai parduodama preke. Šiandien jo solinių darbų galima suskaičiuoti per šimtą. O kiek dar duetų bei pačių garsiausių remiksų...

Be to, Steve Bug dar galima išgirsti daugiau nei dviejuose šimtuose garsiausių rinkinių bei miksų, kuriuos surinko tokios elektroninės muzikos žvaigždės kaip Andy Cato iš "Groove Armada", Sven Väth, Josh Wink, James Zabiela, Sasha, "King Unique", Richie Hawtin, Phonique, Damian Lazarus, Erol Alkan, Andrew Weatherall, John Acquaviva bei begalė kitų, tikinama „Gravity“ pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų