• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Čikagoje (JAV) vykstančiame pasaulio bokso čempionate kovą dėl medalių bei kelialapių į Pekino olimpines žaidynes tęsia jau tik penki Lietuvos atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Pergalingai pirmenybes pradėjo Vitalijus Subačius, pirmojoje svorio kategorijos iki 64 kg kovoje trečiadienį 14:10 (4:2, 4:3, 2:2, 4:3) įveikęs Atėnų olimpinių žaidynių prizininką baltarusį Viktorą Zujevą.

REKLAMA

Aštuntfinalyje penktadienį V. Subačiaus varžovu bus vengras Josefas Danielis Darmosas pirmoje kovoje 19:6 nugalėjęs Azeą Augustaną iš Haičio.

Penktadienį aštuntfinalyje boksuosis ir Egidijus Kavaliauskas (64 kg), kurio varžovu turnyro šešioliktfinalyje bus armėnas Eduardas Hambardzumianas.

Nesėkmingas trečiadienis buvo kitiem dviems Lietuvos boksininkams: Marius Markevičius (57 kg) 17:23 (9:3, 5:9, 1:6, 2:5) pralaimėjo Ibrahimai Keita iš Gvinėjos, o Donatas Bondorovas (75 kg) 22:24 (3:7, 4:5, 8:6, 7:6) turėjo pripažinti japono Ryotos Muratos pranašumą.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį iš Lietuvių į ringą kops tik Romanas Skerlo (69 kg), kuris pirmajame atrankos varžybų rate boksuosis su indu Dilbagu Singhu.

Dar du lietuviai kovas pradės nuo šešioliktfinalio etapo - Jaroslavas Jakšto (per 91 kg) šeštadienį susitiks su vokiečiu Stefanu Keberu, o Daugirdas Šemiotas (81 kg) tik sekmadienį išmėgins jėgas su Elie Augustana iš Haičio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų