REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į pasaulines gastroles išvykstantis populiariosios muzikos žvaigždė Enrique Iglesias lapkričio pabaigoje koncertuos Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

Lapkričio 29 dieną „Siemens“ arenoje vyksiančio pasirodymo metu atlikėjas pristatys naujausią, šiais metais pasirodžiusį savo albumą „Insomniac“.

REKLAMA

„Specialiai E.Iglesias pasirodymui bus statoma įspūdinga scena, užimsianti nemažą dalį arenos. Kaip ir dera pasaulinio garso žvaigždei, didžiąją dalį garso ir apšvietimo technikos atlikėjas atsigabens pats", - pranešime spaudai cituojama renginį organizuojančios bendrovės „Effectus“ vykdančioji direktorė Giedrė Žemaitienė.

E.Iglesias savo muzikinę karjerą pradėjo 1995 metais, kuomet pasirodė debiutinis ispaniškai atliktų jo dainų albumas „Enrique“. Jis per mažiau nei tris mėnesius buvo išpirktas pusės milijono tiražu. Per nepilną dešimtmetį atlikėjas tapo vienu žinomiausių dainininkų, kurio albumus savo fonotekose turi daugiau nei 40 milijonų muzikos mylėtojų.

Bilietus į E.Iglesias pasirodymą, kainuojančius nuo 140 iki 200 litų, nuo penktadienio bus galima įsigyti bilietų platinimo bendrovėje „Tiketa“". Iš viso į koncertą numatoma parduoti 8 tūkst. bilietų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų