REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar Klaipėdos teritorinės muitinės mobiliųjų grupių pareigūnams įkliuvo du Lietuvos piliečiai, kurių automobiliuose pareigūnai aptiko per 10 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių.

REKLAMA
REKLAMA

V.S. ir A.R. vairuojamus automobilius muitinės pareigūnai patikrinimui sustabdė kelyje Tauragė-Panemunė. Iš pirmo žvilgsnio automobilių salonai atrodė tvarkingi, tačiau atidžiau juos apžiūrėjus ir kilus įtarimų, jie buvo atidžiau patikrinti, rašoma Klaipėdos teritorinės muitinės pranešime spaudai.

REKLAMA

Pareigūnų įtarimai pasitvirtino – "VW Passat" ir "VW Jetta" automobiliuose rasta daugiau nei po 5 tūkst. pakelių cigarečių "Saint George" su rusiškomis banderolėmis.
Tabako gaminiai buvo išslapstyti įvairiose automobilių vietose – durelėse, daiktų dėtuvėse, po sėdynėmis ir kitose ertmėse. Pažeidėjai muitinės pareigūnams sutartinai tvirtino, kad apie paslėptas cigaretes nieko nežinojo. Pasak jų, jie tik turėjo automobilius nuvairuoti į sutartą vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Iš viso sulaikyta 10 tūkst. 340 pakelių rusiškų cigarečių. Jų vertė – per 20 tūkst. litų.

Neteisėtai gabenti rūkalai ir transporto priemonės sulaikyti. V.S. ir A.R. surašyti administraciniai teisės pažeidimų protokolai.

Šios savaitės pradžioje Klaipėdos teritorinės muitinės Pažeidimų prevencijos skyriaus pareigūnai nustatė ir intelektinių teisių pažeidimo atvejį. Šį kartą muitinės pareigūnai sulaikė per 31 tūkst. vienetų buteliukų tualetinio vandens, kurio vertė apie 100 tūkst. litų. Įtariama, kad parfumerijos gaminiai pagaminti pažeidžiant intelektinės nuosavybės teises.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Malkų įlankos jūrų uosto poste muitinės pareigūnai tikrindami Kinijoje pagamintas prekes pastebėjo, kad muitiniam įforminimui pateiktų prekių pakuotės ir pavadinimai labai primena muitinės saugomus DIOR GIRLY BLOSSOM ir HUGO BOSS prekių ženklus.

Įtarę, kad parfumerijos gaminiai gali būti pagaminti pažeidžiant intelektinės nuosavybės teises, muitinės pareigūnai sulaikė 16 tūkst.128 vienetus buteliukų po 100 mililitrų tualetinio vandens HOGO bei 14 tūkst. 900 vienetų parfumerijos rinkinių CHERRY BLOSSOM ir apie tai informavo įgaliotuosius prekių ženklų atstovus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų