REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasibaigus antrajai dvikovai tarp Lietuvos ir Ispanijos, mūsų rinktinės treneris Ramūnas Butautas liko ištikimas savo taisyklei niekada nekomentuoti teisėjų darbo, tačiau kai kurie kiti Lietuvos komandos žaidėjai kalbėjo atviriau.

REKLAMA
REKLAMA

Ramūnas Butautas: „Šį vakarą tris kėlinius atrodėme tikrai neblogai, tačiau vėliau, matyt, vyrams pritrūko dvasinių jėgų, prametėme keletą gerų, paruoštų metimų iš patogių padėčių, o ispanai tuo pasinaudojo. Aišku, gynyba tebelieka didžiausia mūsų problema – tiek taškų praleisti (97 – Red.) tikrai neturime teisės. Rungtynių pabaigoje vėl leidome ispanams primesti tą judrų žaidimą, prieš kurį dar nesame išmokę apsiginti. Taip pat reikia išmokti nepasimesti, nenuleisti galvos net jeigu ir tenka žaisti nepalankiomis aplinkybėmis“.

REKLAMA

Robertas Javtokas: “Žaidėme tikrai geriau, nei prieš porą dienų. Didžiąją rungtynių dalį buvome užsivedę, susikaupę. Manau, ši dvikova parodė, kad jau pradedame pajausti savo žaidimą, geriau suprantame vienas kitą. Tačiau susidarė įspūdis, kad vos tik pradedame lipti ispanams ant kulnų ir perimame iniciatyvą, šeimininkams ateina į pagalbą teisėjai. Trečiajame kėlinyje po tos antros techninės ir įvyko lūžis. Ispanai atitrūko, o tada pagauti juos yra labai sunku. Reikia padaryti ir mums išvadas – geriau valdyti savo emocijas, nors rungtynių įkarštyje tai padaryti nėra lengva.

REKLAMA
REKLAMA

Manau, kad nesame už juos silpnesni tiek, kiek gali atrodyti pagal rezultatą. Žaidimą geriname, tiesiog dar trūksta to sugebėjimo išlaikyti žaidimo kokybę visas rungtynes“.

Šarūnas Jasikevičius: „Reikia nukelti kepurę prieš ispaną – varžovai abu kartus atrodė tikrai labai galingai. Nors šiandien žaidėme geriau, nei pirmose rungtynėse. Teisėjavimas? Toks, koks būna visą laiką, kai žaidi Ispanijoje (su šeimininkais – Red.). Tai nelabai keičia bendrą vaizdą – jau kelintą kartą kažkaip sugebame pralaimėti atkarpas po 0-17. O paskui po tokių duobių atsitiesti būna labai sunku. Dar nesugebame išlaikyti žaidimo disciplinos visas 40 minučių“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ramūnas Šiškauskas: “Lūžis įvyko trečiojo kėlinio pabaigoje, kai stipriai pralaimėjome vieną atkarpą ir leidome varžovams pabėgti. Dėl teisėjavimo galiu pasakyti tik tiek – nieko nepakeisi. Reikės peržiūrėti vaizdo įrašą, išsinagrinėti savo klaidas, ką reikia taisyti. Nereikia nuleisti galvos“.

Kalbino Linas Kunigėlis, Lietuvos krepšinio federacija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų