REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos rinktinės treneriai pateikė atsakymą į vieną labiausiai rūpimų krepšinio mėgėjų klausimų - Jonas Mačiulis jau sekmadienį turėtų prisijungti prie Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės.

REKLAMA
REKLAMA

Tęsianti pasiruošimą 2007 m. Europos čempionatui, vyrų rinktinė šiuo metu treniruojasi Ispanijoje, o sekmadienį, rugpjūčio 19 perskris į Graikiją, kur 20-22 d. dalyvaus Akropolio taurės varžybose ir Atėnuose sužais trejas kontrolines rungtynes. Planuojama, kad J.Mačiulis į Atėnus turėtų atskristi rugpjūčio 19 d.

REKLAMA

"Kaip jau ne kartą minėjome, Jonas (Mačiulis) visą laiką buvo mūsų akiratyje, - LKF tinklapiui sakė Lietuvos rinktinės treneris Ramūnas Butautas. - Mes nuolat palaikėme ryšį su Mindaugu (studentų rinktinės treneriu M.Lukošiumi - Red.), gaudavome visą informaciją ir apie Jono žaidimą, ir apie kitus mus dominančius krepšininkus - kokia yra jų forma, kaip jie atrodo universiados varžybose. Durys į rinktinę tikrai niekam nebuvo užtrenktos. Mes ir anksčiau planavome, kad pasibaigus universiadai J.Mačiulis vėl prisijungs prie vyrų rinktinės, su kuria sportavo liepos mėnesio stovyklose. Tas planas ir yra vykdomas - Joną savo gretose mes turėtume išvysti prieš pirmąjį Akropolio taurės mačą".

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar per likusį laiką J.Mačiulis suspės perprasti rinktinės žaidimo schemas, rinktinės treneris sakė: "Dėl to nematau jokių problemų. Jonas jau dirbo su mumis prieš išvykdamas į universiadą, be to, nuo pat pirmųjų stovyklų su studentų rinktinės treneriais derinome taktiką, kad ji būtų panaši abejose komandose“.

Pasak R.Butauto, gali būti, jog be J.Mačiulio į komandą gali būti pakviesti ir dar keli žaidėjai iš studentų ekipos. "Svarstome galimybę pasikviesti dar keletą žaidėjų iš studentų rinktinės, kurie gerai žaidė universiadoje, - kalbėjo vyrų rinktinės treneris. - Kai grįš, kalbėsimės su M.Lukošiumi, išklausysime jo nuomonę ir rekomendacijas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų