• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Taip blogai dar niekada nebuvo. Po pernai vasarą anšlagu pasibaigusio pačių blogiausių Lietuvos diskžokėjų rinkimų „Boogaloo“ nusprendė pakartoti tai. Jau šį šeštadienį, rugpjūčio 11 d., klube „Gravity“ į „Blogiausių Diskžokėjų Festivalį (BDF)“ pakviesti tik apie grojimą beveik nieko nenutuokiantys veikėjai: Tomas Boo, 2Fresh, Vidis, Rimas Šapauskas, Sonic Boom Boy, Manfredas, St. Stereo, Sania bei L-Sonix. Tai tik antrasis kartas Lietuvos „klubinėje“ istorijoje, kai vakarėlyje gros ne patys geriausi ir garsiausi, bet patys blogiausi diskžokėjai. Tikrai liūdna.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmasis blogiausių diskžokėjų festivalis nepraėjo be atgarsio, todėl šiais metais, vos paskelbus apie ketinimus organizuoti antrąją dalį, susilaukiau dar didesnio susidomėjimo ne tik vakarėlių lankytojų tarpe, bet ir pačių diskžokėjų. Juk visi žino, kas yra geriausi diskžokėjai, bet niekas nežino, kas yra blogiausias. Į antrąjį festivalį kruopščiai buvo atrinkti blogiausi iš blogiausių (iš viso net 9 diskžokėjai). Vienus daug kas dievina, kitų nekenčia, kai kuriuos iš viso vos prisimena arba net visiškai pamiršo. Bus ir naujų veidų, kurie yra labai perspektyvūs tapti blogiausiais ateityje“, - didžiuodamasis savo būsimu festivaliu spaudos konferencijoje kalbėjo Tomas Boo.

REKLAMA

22 valandą viską pradės renginio organizatorius, per daugiau nei 10 metų taip ir neišmokęs groti Tomas Boo, kuris, kad išvengtų nesusipratimų, jis pažadėjo nedalyvauti konkursinėje programoje. Po 45 minučių jį pakeis visiškai nežinomas, bet perspektyvus „pats blogiausias“ St. Stereo, pusė dvylikos diskžokėjų pultą šturmuos daugiau „pelė“ nei plokštelių „sukčius“  Rimas Šapauskas. Tuo metu visi eis prie baro užsisakyti sulčių.

REKLAMA
REKLAMA

Po vidurnakčio „Gravity“ debiutuos legendų legenda, visų diskžokėjų tėtis ir mama viename asmenyje – Sonic Boom Boy. Verta pažymėti, kad ankstyvoje jaunystėje jis netgi spėjo pasukioti vinilus Tomo Augulio vaizdo klipe. Minia jam melsis. Pirmą nakties į metų dvikovą stos ORE forumų džentelmenai – senasis Vilniaus reiveris Sania bei niekada nemiegantis L-Sonix. Nuo pusės trijų vienas po kito savo juostomis dalinsis – pseudo diskžokėjas Manfredas, lietuviškuoju Polu Van Daiku vadinamas Vidis, o viską pabaigs 2Fresh. Beliks tik paskelbti nugalėtoją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kadangi nei vienas konkursas Lietuvoje nepraeina be skandalų, sklindančius gandus, kad blogiausio disžokėjaus titulą iš anksto „nusipirko“ L-Sonix, užbėgant įvykiams už akių, suskubo paneigti šio renginio organizatoriai. Visus norinčius išreikšti savo nuomonę apie patį blogiausią diskžokėją, dar prieš šį šeštadienį jiems užlipant atsiimti ant scenos rožių ir gvazdikų, prašome tai padaryti elektroniniu paštu: [email protected]

Po dar vieno išties „crazy“ sezono klube „Gravity“ dabar „Boogaloo“ aktyviai ruošiasi rudeniui ir jau visai netrukus pristatys būsimą savo serijos rugsėjo svečią. 2006-2007-ųjų sezone „Boogaloo“ vakarėliuose grojo daugybė funk, breaks, hip hop, trip hop muzikos įžymybių, tarp jų: A Skillz, DK, Freddy Fresh, DJ Food„Lo Fidelity Allstars“, "The Herbaliser",  Ursula 1000,  Fort Knox Five bei kiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų