REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Medikams grumiantis dėl vokelių skandalo herojės Dalios Budrevičienės gyvybės, jos advokatas Kęstutis Čilinskas ruošia ieškinio pareiškimą teismui dėl neturtinės žalos atlyginimo, rašo "Lietuvos žinios".

REKLAMA
REKLAMA

Vakar popiet iš Panevėžio apskrities ligoninės intensyviosios terapijos skyriaus D.Budrevičienė buvo pervežta į Vilniaus Santariškių klinikas. "Jos būklė tebėra sunki, bet stabili", - sakė moters dukra Jurgita Kundrotienė. Į medikų rankas buvusi "Krekenavos agrofirmos" darbuotoja pateko nustačius jai ūmų kasos uždegimą. Manoma, kad iki tol sveika ir energinga moteris sunegalavo dėl pusantrų metų nedarbo ir patirtos įtampos.

REKLAMA

"Dabartinis sunkus D.Budrevičienės sveikatos būklės pablogėjimas paskatino kelti klausimą dėl neturtinės žalos prisiteisimo, - vakar dienraščiui sakė K.Čilinskas. - Nuo pat persekiojimo "Krekenavos agrofirmoje" pradžios buvo aiškiai matyti, kad ji visą šią istoriją labai sunkiai išgyvena, tai jai sukelia didelį stresą. D.Budrevičienė patyrė milžinišką moralinę traumą, darbdaviai ją laikė vos ne nusikaltėle. Galima daryti tvirtą išvadą, kad dabartinis jos sveikatos pablogėjimas yra visų tų išgyvenimų pasekmė."

K.Čilinskas jau pradėjo rengti ieškinio pareiškimą teismui. Jo manymu, didžiulė moralinė skriauda galėtų būti įvertinta nuo 50 iki 100 tūkst. litų. "Krekenavos agrofirma" pajėgi mokėti ir kalbėsime tikrai apie rimtas sumas", - pabrėžė advokatas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų