REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sparčiai keičiantis šiuolaikinei narkotikų vartojimo prevencijai, Narkotikų kontrolės departamentas prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės tėvams, pedagogams ir žiniasklaidai suteikia galimybę prevencines žinias tobulinti interneto pagalba.

REKLAMA
REKLAMA

Nauja interneto svetainė www.nkd.lt/visuomene pateikia ne tik naudingų patarimų ir kontaktų, bet ir siūlo pasitikrinti prevencines žinias, išsprendžiant specialiai šiam tikslui sukurtą testą, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA

„Narkotikų vartojimo prevencijos formos ir metodai nuolat tobulinami, reaguojant į tai, kaip kinta narkotikų vartojimas, atskirų narkotikų rūšių populiarumas ir prieinamumas, kainos, jaunų žmonių požiūris į narkotikus. Tik tokiu būdu prevencija gali būti efektyvi ir pasiekti rezultatų. Todėl naujoje svetainėje www.nkd.lt/visuomene pateikiame pagrindinius šiuolaikinės prevencijos principus, kurie, tikimės, padės Lietuvos visuomenei aktyviau dalyvauti prevencijoje“, - teigia Narkotikų kontrolės departamento direktoriaus pavaduotojas Povilas Radzevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Ateityje planuojama svetainėje www.nkd.lt/visuomene kaupti vaizdinę medžiagą, kurią šios interneto svetainės lankytojai galėtų efektyviai naudoti prevencijoje. Taip pat numatoma rengti interneto lankytojų diskusijas, teikti specialisto konsultacijas.

Jaunimui Narkotikų kontrolės departamentas jau yra sukūręs specialią interneto svetainę www.benarkotiku.lt. Nuo 2006 metų lapkričio mėnesio, kai startavo ši svetainė, joje apsilankė daugiau nei 54 tūkst. interneto vartotojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų