REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ateitininkų federacija kreipėsi į Lietuvos Respublikos Prezidentą Valdą Adamkų, prašydama pasirašyti Seimo priimtas Alkoholio kontrolės įstatymo pataisas.

REKLAMA
REKLAMA

Kreipimesi pabrėžiama, kad šio įstatymo likimas daugeliui piliečių padės atsakyti į klausimą, kas šiandien lemia Lietuvos visuomenės ateitį: kapitalą valdančios interesų grupės ar savo valstybės ir jos vaikų ateitimi susirūpinę atsakingi Lietuvos piliečiai.

REKLAMA

Jaunimo ugdymo organizacija teigia, jog reklama daro didelį poveikį jauno žmogaus nuostatoms ir įpročiams, kurie  ateityje lems mūsų tautos ateitį ir visuomenės sveikatą.

„Vargu ar galėsime kalbėti apie Lietuvą kaip laisvą šalį, jei dauguma jos gyventojų jau nuo jaunystės bus patekusi alkoholio nelaisvėn“ – teigia ateitininkų federacijos pirmininkas Vygantas Malinauskas laiške Prezidentui.

Ateitininkų federacija remia atsakingų Lietuvos piliečių ir jų interesams atstovaujančių nevyriausybinių organizacijų pastangas riboti alkoholio ir kitų riziką sveikatai keliančių produktų gamintojų galimybes remti sportą bei kultūrą.

REKLAMA
REKLAMA

Ateitininkai kviečia Prezidentą, kaip tautos moralinį autoritetą, pasirašyti įstatymą ir  taip įkvėpti pasitikėjimo visiems, kurie tiki Lietuvos pilietine visuomene bei jaunimo brandai palankios saugesnės aplinkos prasmingumu.

Ateitininkų federacija – tai jaunimo ugdymo organizacija vienijanti daugiau nei 4000 įvairaus amžiaus narių visoje Lietuvoje ir išeivijoje. Nevyriausybinės organizacijos nariai vadovaujasi visuomeniškumo, tautiškumo, inteligentiškumo, šeimyniškumo, katalikiškumo principais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų