REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulinė mokėjimo kortelių organizacija „Visa International“ ir Tarptautinė Futbolo Asociacijų Federacija (FIFA) šiandien patvirtino „Visa“ tapus tarptautine FIFA partnere, kuri išskirtinėmis teisėmis galės dalyvauti daugelyje FIFA organizuojamų renginių, įskaitant 2010 metų ir 2014 metų FIFA Pasaulio taurės bei FIFA Moterų pasaulio taurės varžybas.

REKLAMA
REKLAMA

Remdamasis dvišale sutartimi, Jungtinių Valstijų Niujorko Pietų apygardos teismas birželio 21 d. atmetė kompanijos „MasterCard Worldwide“ ieškinį FIFA organizacijai. Tai leido užbaigti „Visa“ ir FIFA sutarties pasirašymo procedūrą. Šios sutarties pagrindu „Visa“ turi teisę remti ir vykdyti marketingo veiklą FIFA varžybų, renginių ir įvairių programų metu visame pasaulyje bei tampa šeštąja ir paskutiniąja pagrindine  FIFA partnere, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Ši partnerystė padės įgyvendinti vieną iš „Visa“ strategijų – būti siejamai su geriausiais pasaulyje prekės ženklais. „Visa“ kortelių savininkams ir bankams, „Visa“ sistemos nariams, ši partnerystė suteiks galimybę  dalyvauti įvairiose programose, kurios tiesiogiai įtakoja jų kasdienį gyvenimą – ar tai būtų Olimpinių žaidynių renginiai, pramogos „Walt Disney“ ar futbolo varžybos.

„Visa“, kaip FIFA partnerės Mokėjimo paslaugų produktų kategorijoje, teisės įsigalioja jau šiais metais FIFA jaunimo iki 20 metų amžiaus Pasaulio taurės rungtynėse Kanadoje ir tęsis iki 2014 metų FIFA Pasaulio taurės varžybų. Jų metu „Visa“ turės daugiau teisių nei anksčiau turėjo kiti šios kategorijos partneriai ir galės vykdyti platesnę veiklą – plėtoti išskirtinius marketingo produktus, vykdyti konkursus, organizuoti specialius renginius bei vystyti kitas programas. „Visa“ ir FIFA kartu dirbs visame pasaulyje kurdamos išskirtines „Visa“ programas, skirtas FIFA organizuojamiems renginiams.  

REKLAMA
REKLAMA

Pirmosios FIFA pasaulio taurės varžybos, kuriose „Visa“ dalyvaus partnerės teisėmis, vyks 2010 metais Pietų Afrikoje. Šioje šalyje „Visa“ kurs specialias programas, siekdama plėsti korteles aptarnaujančių prekybos vietų tinklą, stiprinti ryšius su bankais ir skatinti turizmą.
“Pietų Afrika šiuo metu yra viena svarbiausių valstybių „Visa“ organizacijai. Tai potenciali šalis, todėl dirbsime kartu su FIFA, kad 2010 metų sporto renginys šiai šaliai atneštų akivaizdžios naudos”, - sakė Elkins.

Aštuonerių metų partnerystės su FIFA laikotarpiu „Visa“ galės vykdyti marketingo veiklą tokių FIFA renginių ir varžybų metu, kaip FIFA Pasaulio taurė, FIFA Moterų pasaulio taurė, FIFA Konfederacijų taurė, FIFA Klubo pasaulio taurė, FIFA Jaunimo iki 20 metų pasaulio taurė, FIFA Jaunimo iki 17 metų pasaulio taurė, FIFA Interaktyvi pasaulio taurė, FIFA Paplūdimio futbolo taurė, FIFA Merginų iki 20 metų pasaulio taurė, FIFA Merginų iki 17 metų pasaulio taurė ir FIFA Salės futbolo pasaulio taurė. „Visa“ taip pat dirbs su FIFA tirdama galimybes skatinti ir propaguoti aklųjų ir silpnaregių futbolą ir tokiu būdu tęs ilgalaikį savo  dalyvavimą parolimpiniame sporte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų