• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kijeve įvykusiame 8-ajame jaunųjų drabužių modeliuotojų konkurse pirmąkart dalyvavo Lietuvos atstovė - „Sobieski uogos“ ir žurnalo „Ieva“ rengto debiutuojančių dizainerių konkurso nugalėtoja Inesa Veličko.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo 2000-ųjų metų vykstantis Nacionalinis jaunųjų drabužių modeliuotojų konkursas „Mados sezonai – žvilgsnis į ateitį“ Ukrainoje buvo sumanytas kaip visą šalį apimanti talentų paieškos akcija, propaguojanti jų kūrybą ir sudaranti galimybę būti pastebėtiems. Dėmesio šiam renginiu kasmet daugėja - šiemet buvo akredituota beveik 60 žiniasklaidos atstovų. Dalyvius stebi ir dirbantys dizaineriai, ieškantys žmonių savo komandai, ir drabužių siuvimo kompanijos.

REKLAMA

Konkurso organizatorė Irina Danilevskaja komentuodama, kaip Lietuvą atstovavusi Inesa Veličko atrodė bendrame kontekste, sako, kad mūsų dizainerės darbai skyrėsi nuo Ukrainos modeliuotojų, kurie siekia kurti ryškiaspalvį šou (renginį filmuoja keletas televizijų, tad siekiama atrodyti efektingai), retai naudoja dabar madingas tendencijas. Inesos kolekcija – vieninga,  gražiai apžaistos 9 dešimtmečio tendencijos, sukurtas lakoniškas ir visuminis vaizdas, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų