REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiarus lietuviškas LNK serialas „Nekviesta meilė“ kitą savaitę pasirodys DVD diskuose. Kol žiūrovai peržiūrės pirmąsias 44 serijas, pasirodys ir likusios dalys – visų serijų kolekciją žiūrovai surinks iki vasaros vidurio. Pirmuosius DVD egzempliorius jau dabar galima rezervuoti interneto parduotuvėje LEVEL.lt, o visų pirmųjų pirkėjų laukia malonus siurprizas – serialo žvaigždžių autografai.

REKLAMA
REKLAMA

Šiemet iš karto po Naujųjų metų geriausiu vakaro laiku šiokiadieniais LNK pradėtas rodyti serialas „Nekviesta meilė“ žaibiškai tapo sezono vinimi ir priminė laikus, kai visa Lietuva rinkdavosi prie televizorių žiūrėti „Giminių“. „Man džiugu, kad gausų serialų asortimentą, tarp kurių ir tokie pasauliniai hitai kaip „Dingę“ ar „Nusivylusios namų šeimininkės“, papildys ir populiariausias visų laikų lietuviškas draminis serialas“, - sako vienos didžiausių filmų internete parduotuvės LEVEL.lt vadovas Paulius Virbickas.

REKLAMA

LEVEL.lt pavyko susitarti su populiaraus serialo kūrėjais, jog visus iš anksto rezervuotus DVD pasirašys filmo žvaigždės. Pirkdami DVD internetu, pirkėjai taip pat sutaupys – įprastose prekybos vietose DVD kainuos 19,99 Lt, o internete – 17,99 Lt.

„Nekviestos meilės“ pagrindas – vienos šeimos istorija, kurioje susipina meilė ir išdavystė, pinigai, pavydas ir valdžia. Filmo realijos – lietuviškos, dažnai paimtos tiesiai iš gyvenimo. Filmo centre – tikras sėkmės kūdikis verslininkas Andrius Žvinys (akt. Saulius Balandis), Seimo nario Antano Barono (akt. Adolfas Večersis) žentas ir gražuolės popscenos žvaigždės Mėtos (akt. Inga Jankauskaitė) vyras. Tačiau ne viskas yra taip, kaip atrodo iš šalies – už dailaus ir padorumo blizgesio pridengto šeimos fasado atsiveria juoda aistrų, melo, išdavysčių ir klastos bedugnė.

REKLAMA
REKLAMA

Dviejuose „Nekviestos meilės“ DVD diskuose, kuriuos išleido „Prioro įrašų grupė“, tilps daugiau nei 12 valandų serialo. Pirmuosius 1-22 ir 23-44 serijų DVD iki liepos pabaigos papildys ir likusios dalys. Serialo finalą per LNK vidurvasarį vainikuos ir paskutiniųjų serijų premjera DVD formatu. Visas pirmasis „Nekviestos meilės“ sezonas tilps į 5 DVD diskus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų