REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Arnoldas Schwarzeneggeris (Arnoldas Švarcenegeris) susilaužė koją, parodė, kad jis vargu ar yra toks nesunaikinamas kaip jo įkūnytas "Terminatorius" (Terminator), be to, iš vieno liudininko pasakojimų galima spręsti, kad jam trūksta koordinacijos.
Slidinėjimo instruktorius, kuris teigia buvęs šalimais A.Schwarzeneggerio, kai jam lūžo šlaunikaulis, laikraščiui "Los Angeles Times" sakė, kad Kalifornijos gubernatorius pargriuvo stovėdamas, o ne leisdamasis nuo kalno, kaip buvo galima numanyti.
Adi Erberas (Adis Erberas) teigė, kad 59 metų A.Schwarzeneggeris praėjusį šeštadienį ruošėsi nusileisti paskutine slidinėjimo trasos atkarpa, kai viena iš jo lazdų užkliuvo už slidės. Gubernatorius neišlaikė pusiausvyros ir griuvo. Pats A.Erberas šį incidentą pavadino "keistu nelaimingu atsitikimu".
Pasak A.Erbero liudijimų, kuriuos trečiadienį paskelbė laikraštis "Times", buvęs kultūristas ir veiksmo filmų aktorius juto stiprų skausmą, todėl gelbėtojai nugabeno jį nuo kalno rogutėmis.
Laikraštis taip pat citavo vieno gubernatoriaus draugo žodžius, esą A.Schwarzeneggeris "susinervino" dėl to, kas įvyko, ir savo griuvimą apibūdino kaip "lėtą nuvirtimą" ant slidaus paviršiaus.
Susisiekti dėl komentarų su A.Erberu ir kitais liudininkais, buvusiais slidinėjimo mokykloje Saulės slėnio slidinėjimo kurorte Aidaho valstijoje, nepavyko. Gubernatoriaus tarnyba taip pat nesutiko atskleisti šio incidento detalių ir nurodė tik tiek, kad jis susilaužė koją per atostogas slidinėdamas su savo šeima.
Antradienį A.Schwarzeneggeriui buvo atlikta dešiniojo šlaunikaulio operacija, kurią chirurgai apibūdino kaip sėkmingą.
Atstovė spaudai Julie Soderlund (Džuli Soderland) trečiadienį teigė, kad A.Schwarzeneggeris "jaučiasi puikiai ir yra pasirengęs grįžti į darbą".
Pasak jos, gubernatorius praleido dieną ruošdamas kalbą, kurią sakys sausio 9 dieną, ir rengdamas valstijos biudžetą, kurį kitą dieną turės pristatyti Kalifornijos įstatymų leidėjams. Manoma, kad sausio 5 dieną jis bus prisaikdintas antrajai kadencijai.
J.Soderland pažymėjo, kad jis iš ligoninės bus paleistas vėliau šią savaitę.
A.Schwarzeneggeris Kalifornijos gubernatoriumi buvo išrinktas 2003 metais, šiame poste pakeitęs demokratą Gray Davisą (Grėjų Deivisą).
Prieš politinę karjerą A.Schwarzeneggeris labiausiai garsėjo beveik neįveikiamo žmogaus - mašinos vaidmeniu serialo "Terminatorius" filmuose.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų