REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2020-ieji buvo nelengvi metai kiekvienam, tačiau tie, kurie tikisi atokvėpio 2021 metais, gali skaudžiai nusivilti. Bent jau taip galima sakyti, perskaičius bulgarų aiškiaregės babos Vangos prognozes.

2020-ieji buvo nelengvi metai kiekvienam, tačiau tie, kurie tikisi atokvėpio 2021 metais, gali skaudžiai nusivilti. Bent jau taip galima sakyti, perskaičius bulgarų aiškiaregės babos Vangos prognozes.

REKLAMA

Aiškiaregė baba Vanga pranašavo, kad 2021 metais pasaulį ištiks „daugybė kataklizmų ir didelių nelaimių“, nes trys „milžinai“ susivienys, o „stiprusis drakonas“ užvaldys žmoniją.

„Ateis sunkūs laikai“, – sakė mistikė, pridurdama, kad „žmones suskaldys jų tikėjimas“.

„Mes stebime niokojančius įvykius, kurie pakeis žmonijos likimą“, – pridūrė ji.

Kai kurie aiškiaregės pasekėjai babos Vangos vadinamą „slibiną““ aiškina kaip Kinijos dominavimą pasaulyje. Balkanų Nostradamu vadinama Vanga taip pat sakė, kad 2021 metais bus išrastas vaistas nuo vėžio, rašo dailymail.co.uk.

Ji sakė: „Ateis diena, kai vėžys bus surištas geležinėmis grandinėmis“.

Nors babos Vangos pranašystės sulaukė daugelio jos pasekėjų dėmesio, vis dėl to pastaraisiais metais daugelis abejojo jos pranašystėmis, kurios nebuvo užrašytos anksčiau. Jos tariamos prognozės tęsiasi iki pat 5079 metų, kai jos teigimu, mūsų pasaulį ištiks pabaiga.

REKLAMA
REKLAMA

Mistikė taip pat teigė, kad 2021-aisiais metais Donaldas Trumpas kentės kurtumą ir mirtiną ligą, o Vladimiras Putinas patirs pasikėsinimą į jo gyvybę.

REKLAMA

Tačiau tiek D. Trumpas, tiek V. Putinas turėtų nusiraminti, nes pastarųjų dviejų metų prognozės buvo neprarastai panašios ir toks jų likimas neįvyko. Nors JAV prezidentas šiais metais iš tiesų susirgo liga, kuri nusinešė jau daug gyvybių – koronavirusu.

Baba Vanga pranašystėse apie pražūtį taip pat kalba apie „musulmoniškų ekstremistų armiją, įsiveržusią į Europą cheminiu ginklu“. Aklos būrėjos pasekėjai jau daugelį metų remiasi ta pačia Europos žlugimo prognoze, kuri taip ir neįvyko.

Sutapimas ar ne, bet jos teiginys, kad Europa „nustos egzistuoti iki 2016-ųjų metų“  atkreipė visų dėmesį, kai Didžioji Britanija tų metų referendume balsavo už išstojimą iš Europos Sąjungos.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak babos Vangos, Putinas taip pat turėtų pasisaugoti ir milžiniško meteorito, kuris turėtų nukristi Rusijoje.

Bulgarė Vanga mirė būdama 85-erių metų 1996-aisiais. Ji taip pat buvo žinoma kaip „Balkanų Nostradamu“. Vanga mįslingai regėjimą prarado būdama vos dvylikos, kaip teigiama, vienos didžiulės audros metu. Vėliau ji teigė patyrusi savo pirmąją viziją ir supratusi, kad jai buvo suteikta galia numatyti ateitį ir išgydyti kitus.

Tikintieji teigia, kad Baba net išpranašavo 2001 m. rugsėjo 11 dienos išpuolius, sakydama, kad „du plieniniai paukščiai” užpuls „Amerikos brolius“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų