REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas dalykas yra išsiaiškinti, kad jūsų antra pusė yra jums neištikima, bet visai kitas – sužinoti, kad jus išduoda su vienu iš jūsų šeimos narių. Būtent taip nutiko Jamie Walker, amerikietei dviejų vaikų mamai.

Vienas dalykas yra išsiaiškinti, kad jūsų antra pusė yra jums neištikima, bet visai kitas – sužinoti, kad jus išduoda su vienu iš jūsų šeimos narių. Būtent taip nutiko Jamie Walker, amerikietei dviejų vaikų mamai.

REKLAMA

Moteris žaibiškai išgarsėjo „Tik Tok“, pasidalinusi šokiruojančia istorija apie tai, kaip vieną dieną, po 33-ojo savo gimtadienio, išsiaiškino, kad jos vyras jau penkerius metus miega su jos pačios motina. Serijoje vaizdo įrašų Jamie papasakojo, kaip iš pradžių paauglys jos sūnus išsiaiškino tiesą 2011 metais, vieną dieną užklupęs savo tėtį ir močiutę užsiimančius seksu.

Ji pasakoja: „Mano sūnus užklupo mano dabar jau buvusį vyrą ir mano mamą – tikrą biologinę ir mane užauginusią mamą – užsiimančius seksu, kaip jie tą darė jau penkerius metus. Kilo scena, mano sūnus sakė, kad jei tėvas man nepasakys, pasakys jis pats.

REKLAMA
REKLAMA

Tada mano buvęs vyras nusprendė, kad geriausia bus, jei tiesą man pasakys jis pats, todėl pasiėmė mane pasivažinėti automobiliu, kol galiausiai prisiparkavo prekybos centro stovėjimo aikštelėje ir turėjome rimtą pokalbį – jis man pasakė, kas vyko jau penkerius metus.“

REKLAMA

Jamie buvo sukrėsta, bet sako, kad vyro tuoj pat palikti nesugebėjo dėl finansinių dalykų, rašoma mirror.co.uk.

„Buvau šokiruota ir nežinojau, ką daryti. Tuo metu finansiškai negalėjau savimi ir vaikais pasirūpinti, todėl iškentėjome, ėjome į terapiją.“ – pripažįsta ji.

Vėliau šeima persikėlė gyventi į Tenesio valstiją, norėdami praeitį palikti užnugaryje ir viską pradėti iš pradžių, bet moters vyras nesugebėjo likti ištikimas ir vėl ją išdavė. Šįkart – su 60 metų amžiaus bendradarbe.

Pora pagaliau išsiskyrė 2017 metais, o vyras vėliau tą pačią bendradarbę vedė.

Tolimesniuose vaizdo įrašuose Jamie atsako į kai kuriuos savo sekėjų klausimus – taip pat ir apie tai, kaip viską išgyventi sekėsi jos sūnui, kuriam dabar 25.

REKLAMA
REKLAMA

„Tada mano sūnui buvo 16 ir jis išgyveno trauminį potyrį, užtikęs savo tėtį su močiute – jam ilgą laiką buvo sunku, bet dabar jis jaučiasi gerai.“

Moteris pasakoja, kad jos sūnus, žinoma, su tėčiu ir močiute gero santykio neturi, bet savo jaunesnę dukrą ji iki šiol augina kartu su buvusiu vyru.

Jamie taip pat papasakojo, kaip dabar atrodo jos santykiai su mama – ji sako, kad su ja visiškai nebendravo pirmus penkerius metus, nes norėjo laiko ir erdvės sau ir neturėjo jokio noro su ja bendrauti. Ji pridūrė, kad santykis su mama pagerėjo per pastaruosius metus, bet apie jos buvusį vyrą juodvi dar vis nešneka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų