REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinis Ispanijos krepšininkas Pau Gasolis šiuo metu gydosi traumą, bet jau planuoja galimą sugrįžimą į aikštelę.

Legendinis Ispanijos krepšininkas Pau Gasolis šiuo metu gydosi traumą, bet jau planuoja galimą sugrįžimą į aikštelę.

REKLAMA

Krepšininkas dalyvavo telekonferencijoje ir pasidalijo žiniomis apie dabartinę savo savijautą, rašo Ispanijos spauda.

„Apskritai visas šis pandemijos laikas yra sunkus. Mano koja gija po truputį. Per ateinantį mėnesį ar pusantro pradėsiu rimčiau sportuoti ir daugiau dirbti. Tada ir žinosiu, ar mano kūnas dar yra pasirengęs toliau varžytis. . Krepšinyje reikia abiejų kojų ir pažvelgus į mano pasą, suprantu, kad nebesu vaikas“,–  sakė 40-metis krepšininkas.

P. Gasolio tikslas yra atstovausi Ispanijai 2021-ųjų metų Tokijo žaidynėse.

„Pusantrų metų rimčiau nežaidžiau krepšinio, tad man reikės laiko. Noriu ne tik rungtyniauti, bet tą daryti gerai, o tam reikia pasiruošti. Apskritai tai yra naujas etapas mano gyvenime, nes neseniai tapau tėvu. Daugybė naujų nepatirtų dalykų. Mes su žmona kur kas daugiau laiko praleidžiame namuose, kadangi reikia atliktu daug tų visokiausių namų ruošos dalykų“, – tikino ispanas.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkas buvo paklaustas apie pastaruoju metu sklandžiusius gandus, neva brolis Marcas Gasolis sugrįš į Europą ir žais Šarūno Jasikevičiaus treniruojamoje „Barcelona“ ekipoje.

REKLAMA

„Nežinau, iš kur tokios kalbos prasidėjo. Keista matyti, kad tokie gandai iš kažkur atsirado ir greitai pasklido po visus kanalus, nes tos kalbos nebuvo iš klubo pusės“, – teigė krepšininkas.

P. Gasolis taip pat gerai atsiliepė apie katalonų ekipos galimybes šiemet ir naująjį trenerį Šarūną Jasikevičių.

 „Barcelona“ atrodo labai pajėgi šiemet. Pavyko prisivilioti tokį žaidėją kaip Nicko Calathesą, atvyko ir toks treneris kaip Šaras. Yra ir Aleksandro Abrinesas, Brandonas Daviesas ar kiti. Komanda atrodo galingai, bet rezultatai ir čempionais netampama per naktį, įsivažiuoti tikrai reikės laiko“, – sakė P. Gasolis.

Krepšininkas paskutinį kartą atstovavo NBA Milvokio „Bucks“, bet paskui patyrė traumą. 2019 metų vasarą jis persikėlė į Portlando „Trail Blazers“, bet dėl traumos nuo to laiko dar nerungtyniavo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų