REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Audringi vakarėliai „Playboy“ magnato viloje iki šiol apipinti mįslėmis (nuotr. SCANPIX)

„Playboy“ magnatas Hughas Hefneris mirė 2017 m. rugsėjo 27 d., būdamas 91-erių metų. Jis daugelį metų vadovavo garsiausiems pasaulio vakarėliams savo liūdnai pagarsėjusiame „Playboy“ dvare. Labiausiai sukrečiančios akimirkos jo vakarėliuose – nugaišusi lama ir Elvio Presley naktis su aštuoniais „Playboy“ zuikučiais.

15

„Playboy“ magnatas Hughas Hefneris mirė 2017 m. rugsėjo 27 d., būdamas 91-erių metų. Jis daugelį metų vadovavo garsiausiems pasaulio vakarėliams savo liūdnai pagarsėjusiame „Playboy“ dvare. Labiausiai sukrečiančios akimirkos jo vakarėliuose – nugaišusi lama ir Elvio Presley naktis su aštuoniais „Playboy“ zuikučiais.

REKLAMA

„Playboy“ magnatas Hughas Hefneris mirė prieš trejus metus, būdamas 91 metų, praleidęs daugiau nei 50 metų vadovaudamas savo imperijai.

1971 metais Kalifornijoje jis nusipirko „Playboy“ dvarą Los Andželo Holmby Hills rajone už maždaug 1 mln. Šis dvaras buvo paverstas ir Hefnerio namais, ir darbo vieta žurnalo redakcijoms. Tačiau netrukus jis išgarsėjo siautulingais vakarėliais, kurie pritraukė garsiausius Holivudo veidus, rašoma mirror.co.uk.

Hefas reguliariai rengė vakarėlius su savo zuikučiais, ir daugelis jų pateko į istoriją. Keletą įsimintiniausių įvykių galite pamatyti apačioje.

REKLAMA
REKLAMA

Elvis Presley ir jo naktis su aštuoniais „Playboy“ zuikučiais

 

Aštuntajame dešimtmetyje rokenrolo karalius buvo vienas iš nuolatinių „Playboy“ dvaro lankytojų ir, kaip pranešama, praleido vieną įsimintiną naktį su aštuoniais zuikučiais.

REKLAMA

Niekas iš tikrųjų nežino, kas vyko už tų durų, tačiau jo išdaigos taip sužavėjo šeimininką, kad Hefneris užsandarino kambarį ir pavadino jį „Elvis Suite“.

Sakoma, kad tik dainininkui buvo leista apsistoti tame kambaryje ir jis liko uždarytas net po jo mirties.

Mistiškas lamos nugaišimas

 

Hefneris buvo didelis gyvūnų mylėtojas ir turėjo nuosavą zoologijos sodą – netgi gavo specialų leidimą laikyti egzotinius gyvūnus.

Tačiau tragedija įvyko po vieno ypač siautulingo vakarėlio dvare, kai kitą dieną viena iš mylimų Hefnerio lamų buvo rasta negyva.

REKLAMA
REKLAMA

Gyvūno kūną darbuotojai aptiko kitą rytą, o paslaptis apėmė tragišką lamos žūtį – niekada nebuvo atskleista, kaip gyvūnas nugaišo.

Hefneris liūdėjo dėl lamos praradimo. Tačiau neaiški gyvūno baigtis paskatino Los Andželo pareigūnus atimti jo zoologijos sodo licenciją, todėl daugelis „Playboy“ magnato gyvūnų buvo išvežti.

Lama buvo palaidota specialiose naminių gyvūnėlių kapinėse.

Ligomis užkrėstas baseinas

 

Prabangus dvaro baseinas dažnai buvo „Playboy“ vakarėlių akcentas, ypač pagarsėjęs buvo privatus kubilas.

Vanduo buvo reguliariai užpildytas bikiniais apsirengusiomis moterimis ir šurmuliuojančiais vakarėlių svečiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau linksmybės staiga nutrūko po vieno vakarėlio 2011 m., kai po to paslaptingai susirgo 120 vakarėlių lankytojų.

Visi jie kentėjo tuos pačius keistus simptomus, o visuomenės sveikatos pareigūnai tai atsekė iki „Playboy“ dvaro baseinų.

Vėliau buvo nustatyta, kad vanduo buvo užterštas bakterijomis, sukeliančiomis legioneliozę, vieną iš pneumonijos formų.

Johno Lennono neįkainojama klaida

„The Beatles“ legenda Johnas Lennonas buvo tarp žinomų veidų, dalyvavusių dvare rengiamuose vakarėliuose, tačiau muzikantas po kelių gėrimų padarė katastrofišką klaidą.

Johnas nuplėšė neįkainojamą Henri Matisse'o meno kūrinį nuo sienos ir užgesino cigaretę į šedevrą.

REKLAMA

Tai sukėlė nemenką skandalą, tačiau, nepaisant didžiulio susierzinimo, Hefneris atleido žvaigždei ir po to vėl jį kvietė. Taip pat manoma, kad jis paveikslą restauravo ir kūrinys atsidūrė ant sienos toje pačioje vietoje.

Katie Price paklydimai viloje

Katie Price šešias savaites gyveno „Playboy“ dvare dar 2002 m. Katie atsisakė galimybės tapti viena iš Hefnerio merginų, tačiau prisipažino, kad per vieną vakarėlį prie baseino ji įkliuvo.

Vieno interviu metu ji atskleidė: „Kai buvau jaunesnė, maždaug šešias savaites gyvenau pas Hughą Hefnerį „Playboy“ dvare. Bet norėdama būti viena iš merginų, tu turi padaryti aktą, o aš nenorėjau to padaryti. Vis dėlto jis tikrai malonus vyras. Aš tiesiog nenorėjau to daryti. Bet aš nuėjau į garsųjį grotą ir pažymėjau savo teritoriją – aš joje prišlapinau“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų