REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijomis prognozėmis. Sužinokite, kas jūsų laukia ateinančią savaitę. 

Kaip ir kiekvieną sekmadienį dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijomis prognozėmis. Sužinokite, kas jūsų laukia ateinančią savaitę. 

REKLAMA

Avinas. Savaitės pradžia sunki – galimos kliūtys, susikirtimas su aplinkybėmis, kurių iš karto įveikti neįmanoma, o jei ir įmanoma – tai labai didele kaina. Vėliau įtampa atslūgs. Palankus metas rūpintis namais tęsiasi, bet savaitės pradžioje sklandumo gali trūkti. 

Jautis. Kažkur veržtis ir kažkam kažką įrodinėti nebus jokio noro, priešingai – atsitraukti dabar daug lengviau, ypač jei kalbama apie asmeninius santykius. Tačiau liūdna tikrai nebus – dabar labai palankus metas ir asmeninei kūrybai, ir smagioms vasaros pabaigos pramogoms. 

Dvyniai. Darbe darbų kaži ar bus daug, netgi galimas tam tikras jų atoslūgis, todėl dėmesys natūraliai nukryps į kitus dalykus. Vienas jų – namai, šeimos reikalai, kurių imtis laikas labai tinkamas. Taip pat rūpės piniginiai reikalai – gana sėkmingi, apdairumo reikės tiktai savaitės pradžioje. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Aplinkybės darbe vis dar gali kelti galvos skausmą, tačiau dabar bus galima tikėtis, kad trukdymų ir suvaržymų bus vis mažiau. Atsiribojus nuo darbo reikalų, būsite žavūs bei mieli kaip ir iki šiol, linkę kurti gražius dalykus sau ir esantiems šalia. Visgi savaitės pradžioje kai kurie santykiai gali patirti išbandymų. 

REKLAMA

Liūtas. Dabar bus svarbu ne kokie esate, o kokios naudos galite gauti. Labai tikėtina, kad pastangos šioje srityje bus labai produktyvios. Visa kita – pagal aplinkybes, o jeigu savaitės pradžioje pavyks nerūstinti viršininkų – ir darbe viskas bus puiku. 

Mergelė. Dabar – jūsų laikas: būsite energingi, veiklūs, daug ir noriai bendrausite ir labai sparčiai tvarkysite dalykinius reikalus, kurių gali būti ne taip jau mažai. Laisvalaikiu bus sunku derinti norą daugiau pabūti su artimais draugais ir namų reikalus, aplinkybes šeimoje. 

Svarstyklės. Tikėtina, kad nestigs darbų, visokios veiklos darbe, norėsis, kad čia viskas vyktų gražiai. Tačiau šios pastangos gali sunkiai derėti su aplinkybėmis namie, taip pat su viršininkų nuomone. Asmeniniai santykiai su kai kuriais asmenimis vis dar gali būti įtempti, teisingumo ieškoti bus vis dar sunku, nors ir įmanoma. 

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Darbų darbe mažiau, tačiau jie smulkės ir atlikti juos reikės kruopščiau. Visgi jie tikrai nevargins, be to, liks daug laiko aptarti reikalus ir su artimais draugais, ir su kolegomis bei bendraminčiais. Vargu ar palankiai klostysis su kelionėmis susiję aplinkybės. 

Šaulys. Tikėtina, kad daugės darbo darbe. Vyraus nedideli darbai, greitai tvarkomi reikalai, bet jų gali būti išties nemažai. Vėlgi, didesnių kliūčių čia neturėtų būti, darbuositės produktyviai. Kitose srityse aktyvumo nedaug, apdairumo prireiks ir renkantis pramogas. 

Ožiaragis. Aplinkybės keičiasi – tie, kurie kažko siekė, dėl kažko kovojo dabar pradės jausti, kad atėjo laikas sustoti ir atsitraukti – žinoma, tik tam, kad viską apgalvotumėte ir ateityje viską pradėtumėte iš naujo ir naujai. Pirmiausia tai liečia aplinkybes, susijusias su namais ir kai kuriais asmeniniais santykiais. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis. Labiausiai tikėtina, kad svarbiausiose srityse – darbe, namie aplinkybės bus įprastos, keisis mažai, todėl liks laiko užsiimti mylimu darbu – stebėti tai, kas vyksta aplink ir daryti savo išvadas. Apdairumo prireiks tiems, kurie užsiėmę sveikatos, sveikatingumo reikalais. 

Žuvys. Dėmesio reikės kelioms sritims. Piniginiai reikalai, kaip ir iki šiol, reikalaus daug dėmesio, tačiau naudinga jums linkme gali keistis juos įtakojančios aplinkybės. Gražioji, pramoginė gyvenimo pusė gali būti gerokai komplikuota, bet labai džiugins asmeniniai santykiai su artimu žmogumi. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų