• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasarą galima pasimėgauti šviežia žuvimi. Jos turite namuose, tačiau nesugalvojate ką gaminti? Tuomet siūlome jums išbandyti šiuos žuvies kotletukus.

Vasarą galima pasimėgauti šviežia žuvimi. Jos turite namuose, tačiau nesugalvojate ką gaminti? Tuomet siūlome jums išbandyti šiuos žuvies kotletukus.

REKLAMA

Reikės: 2 vnt. žuvies file; 2 kiaušinių; pusės didelės cukinijos; 2 v.š. džiūvėsėlių; 3 v.š. manų kruopų; 1 morkos; 1 svogūno; 2 skiltelių česnako; svogūnų laiškų, krapų ar kt. žalumynų; druskos; pipirų.

Cukiniją sutarkuojame burokine tarka, pabarstome druskos ir paliekame 10 min., kad išsiskirtų sultys. Žuvį supjaustome labai smulkiai. Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome. Gerai nuspaudžiame cukinijas (man liko didelė sauja cukinijos).

Sumaišome visus produktus. Paliekame 10 min., kad išbrinktų manai. Formuojame kotletukus ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda. Patiekiau su kuskusu, brinkintu sultinyje. Skanaus! 

Šaltinis: Jurgittos receptai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų