REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Civilinio proceso ir civilinės teisės profesorius Vytautas Nekrošius perrinktas Vilniaus universiteto Teisės fakulteto dekanu antrajai penkerių metų kadencijai. Taip šiandien vienabalsiai nusprendė 22 asmenų fakulteto taryba.

REKLAMA
REKLAMA

"Mano, kaip Teisės fakulteto dekano uždavinys - užtikrinti nuoseklią tolesnę fakulteto raidą bei garantuoti jo, kaip elitinės, pačios geriausios teisininkų ir teisės mokslo mokyklos išlikimą bei šių pozicijų įtvirtinimą. Kaip ir prieš penkerius metus esu visiškai įsitikinęs, kad to pasiekti galime tik kartu su fakulteto bendruomene. Taip pat norėčiau, jog kartu fakultete kurtume komfortabilią atmosferą, kad tai būtų vieta, kurioje norime dirbti ir studijuoti, kurioje jaučiamės esantys draugų ir bendraminčių būryje," – pristatydamas savo programą sakė prof. V. Nekrošius.

REKLAMA

Vytautas Nekrošius 1996 metais VU Teisės fakultete apsigynė daktaro disertaciją. Nuo to laiko jis yra paskelbęs keliolika mokslinių straipsnių Lietuvos bei užsienio moksliniuose žurnaluose. 1996–1998 metais profesorius buvo LR teisingumo ministro patarėju civilinės teisės ir civilinio proceso klausimais, dalyvavo rengiant Teismų, Antstolių, Advokatūros ir Notariato įstatymus bei jų pataisas. Nuo 2002 metų liepos mėnesio prof. Vytautas Nekrošius yra Vilniaus universiteto Teisės fakulteto dekanas.

Vilniaus universiteto Teisės fakultetas skaičiuoja jau 366-uosius gyvavimo metus. Nuo fakulteto įkūrimo jam vadovauja iškiliausi savo meto visuomenės veikėjai, mokslininkai, įvairių teisės sričių ekspertai profesionalai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų