REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienai moteriai, mėginusiai partrenkti aktorės Sandros Bullock (Sandros Balok) vyrą, ketvirtadienį buvo pateikti kaltinimai užpuolimu ir kino žvaigždės persekiojimu.

REKLAMA
REKLAMA

46 metų Marciai Valentine (Maršijai Valentain) gresia iki penkerių metų kalėjimo, jeigu ji bus pripažinta kalta dėl užpuolimo sunkinančiomis aplinkybėmis ir S.Bullock, vaidinusios juostose "Mis Slaptoji agentė" (Miss Congeniality), "Avarija" (Crash) ir "Greitis" (Speed), persekiojimo.

REKLAMA

Praėjusią savaitę per posėdį Kalifornijos Santa Anos mieste S.Bullock pavyko pasiekti, kad teismas uždraustų M.Valentine trejus metus artintis prie jos. Teisėjas nusprendė, kad yra "aiškių ir įtikinamų įrodymų", jog M.Valentine persekioja aktorę ir jos šeimą.

S.Bullock liudijo, kad M.Valentine penkis kartus jos namo kieme buvo palikusi supintus palmių lapus su "keistais ženklais" ir "gyvūnų kailio gabaliukais".

M.Valentine jau anksčiau buvo laikinai uždrausta artintis prie S.Bullock, kai ji balandžio 22 dieną prie aktorės namų per vieną ginčą mėgino partrenkti kino žvaigždės vyrą Jesse Jamesą (Džesį Džeimsą).

Šis incidentas įvyko stebint S.Bullock ir J.Jameso dešimties metų sūnui.

Aktorė problemų su persekiotojais yra turėjusi ir anksčiau. 2006 metais teismas uždraudė trejus metus artintis prie S.Bullock vienam vyriškiui, kuris ją persekiojo trijose JAV valstijose.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų