REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Remigijaus Žiogo šeima (nuotr. asm. archyvo)

„Atrodo, ką tik ją laikiau mažą ant rankų, o rugsėjį ji pradės lankyti mokyklą su „dičkiais“, – apie vyriausiąją dukterį Rianą kalba renginių vedėjas ir organizatorius Remigijus Žiogas.

29

„Atrodo, ką tik ją laikiau mažą ant rankų, o rugsėjį ji pradės lankyti mokyklą su „dičkiais“, – apie vyriausiąją dukterį Rianą kalba renginių vedėjas ir organizatorius Remigijus Žiogas.

REKLAMA

Tris vaikus auginantis R. Žiogas sako, kad dukros pradinės mokyklos baigimas jam įsimins ilgam dėl karantino laikotarpio ir dėl to kilusio didžiulio nerimo ir streso.

„Nors karantino metu jaučiau visišką sumišimą ir tikrai rodžiau nepasitenkinimą mokymuisi per atstumą, bet Mokytojai! Pedagogai! Sakau šiuos žodžius iš didžiosios raidės, nes jie sugebėjo ir patys keistis, ir keisti visą švietimo sistemą labai greitai persiorientuojant prie naujos darbotvarkės. Negana to, jie pakeitė daugelio tėvų nuomonę apie nuotolinį mokymą. Visiems mums tai kainavo streso, nervų ir pastangų, o ypatingai mokytojų pastangų, kurių mes karantino pradžioje deja neįvertinome ir nesureikšminome. Lenkiu galvą prieš Klaipėdos licėjaus akademinę bendruomenę“, – mintimis dalijasi žymus vyras.

Klaipėdos licėjų nuo pirmos klasės lankanti Žiogo dukra Riana baigiantis mokslo metams panoro padėkoti matematikos, lietuvių kalbos, pasaulio pažinimo mokytojoms, mokyklos direktorės pavaduotojai Elenai Burbienei ir direktorei dr. Reginai Kontautienei. Mokslus šioje prestižinėje privačioje Klaipėdos mokykloje Riana tęs ir nuo rugsėjo.

R. Žiogas sako itin besidžiaugiantis savo vyriausiosios dukters pažanga: „Džiaugiuosi, dėkoju ir sveikinu Rianos mokytojus ir Klaipėdos licėjaus administraciją. Toks krūvis ir tiek permainų, visos jų pastangos ne veltui, nes matau progresą savo dukroje. Nuoširdus ačiū, gėlės ir saldžios dovanos neatperka Jūsų triūso ir pastangų, bet tikrai žinau, kad visi tėvai vertina, džiaugiasi mokyklos darbu. Nuoširdžiai dėkoju visos Lietuvos pedagogams ir asmeniškai savo mokytojams. Linkiu visiems gražios vasaros, nes tik Jūsų dėka auga perspektyvus jaunimas kuris puoš Lietuvą savo darbais“, – emocingai kalba R. Žiogas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų