REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorių Žilviną Tratą neabejotinai būtų galima pavadinti vienu žaviausių Lietuvos vyrų. Ir nors atrodytų, kad dėmesiu jis tikrai nesiskundžia, vyras neslepia, jog jo širdis šiuo metu laisva.

Aktorių Žilviną Tratą neabejotinai būtų galima pavadinti vienu žaviausių Lietuvos vyrų. Ir nors atrodytų, kad dėmesiu jis tikrai nesiskundžia, vyras neslepia, jog jo širdis šiuo metu laisva.

REKLAMA

TV3 Laidoje „Pasaulis pagal moteris“ jau rytoj 10 val. Kristinai Rimienei Žilvinas išlies širdį ir atskleis tas gyvenimo detales, kurias anksčiau visuomet gaubė paslapties šydas.

Lietuvoje ateities nematė

Baigęs Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, 2014 metais Žilvinas emigravo ir savo, kaip aktoriaus karjeros, nusprendė siekti svetur.

„Supratau, kad Lietuvoje vyksta labai mažai kino filmavimų, o kinas buvo būtent tai, ko aš norėjau. Ne serialai, ne teatras, o būtent kinas. O čia netgi jei ir vyksta koks kinas, į jį labai sunku papulti“, – neslėpė jis.

Žilvinas teigė puikiai suprantantis, kad aktoriai gauna ne visus vaidmenis, tačiau užsienyje bent jau vykdavo kastingai. Ir nors dažnai tekdavo išgirsti, jog vaidmeniui yra netinkamas, jis juose bent jau galėdavo atsiskleisti.

REKLAMA
REKLAMA

„Lietuvoje nevykdavo net tokie kastingai. Filmai toliau išeidavo – tai vienas, tai antras – o aš nebuvau pakviestas į nė vieną kastingą. Tada supratau, kad tai – kažkokia anomalija, man tai nepatinka ir netinka, todėl nusprendžiau emigruoti“, – savo sprendimą aiškino jis.

REKLAMA

Likimas susiklostė taip, kad aktorius nusprendė savo karjeros toliau siekti Čekijos sostinėje Prahoje: „Tai buvo įdomus mano posūkis, nes čekiškai aš nekalbu, bet viena iš priežasčių buvo ta, kad Praha yra pasakiškai gražus miestas. Aš ten filmavausi reklamoje, turėjau vos keletą laisvų dienų, bet spėjau įsimylėti miestą ir sau garsiai pasakiau, kad kažkada aš čia tikrai gyvensiu. Tas kažkada įvyko po pusės metų.“

Tiesa, po metų aktorius sulaukė kvietimo filmuotis Maksvoje, o čia jis susipažino ir su savo buvusia mylimąja, Julija Liubičanskaja. 

REKLAMA
REKLAMA

Atskleidė paslapties šydą apie sužadėtuves ir vestuves

Žilvinas pasakojo, kad prie buvusios Rusijos oligarcho žmonos Julijos jį labiausiai patraukė jos išvaizda, kuria žavėjosi ne tik jis, bet ir krūva kitų vyrų. Todėl nors santykiai ėmė blogėti, vyras dar kurį laiką išliko su ja, o vėliau moteris pastojo. Šią vasarą jų dukrelei sueis 4 metukai. 

Tiesa, jis neslepia, kad jo ir turtuolės pažintis užsimezgė visiškai atsitiktinai. „Atsirado moteris mano gyvenime ir tuo metu man tai labai padėjo – ji žinojo labai daug vietos garsenybių ir mane su jais visais supažindino. Jaučiausi taip, lyg būčiau papuolęs į visai kitą pasaulį, bet pradžioje tai buvo man labai įdomu“, – atviravo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto paklaustas apie skyrybas, Ž. Tratas šypteli – versijų, anot jo, yra įvairių. Vis dėlto tiksliausia jų būtų ta, jog, anot aktoriaus, jiedu – iš skirtingų pasaulių. 

Aktorius patikslino ir vieną detalę, kuri ne vienerius metus kėlė klausimų ne tik Lietuvos, bet ir užsienio žiniasklaidai bei poros gerbėjams. Ar jie buvo susižadėję? O ar buvo vedę?

„Ne. Vedęs nebuvau ir gyvenime dar nebuvau pasipiršęs, bet vis dėlto laukiu to momento, kai jau priklaupsiu ant to vieno kelio. Mes nebuvome susituokę. Vienu momentu pradėjome nešioti žiedus – tai buvo mano buvusios merginos iniciatyva. Ji sakė, kad gauna per daug dėmesio iš vyrų, todėl pasiūlė tą dėmesį atbaidyti pradedant nešioti žiedus. Pagalvojau, kodėl gi ne, tuo labiau, kad mes jau turėjome ir dukrą. Man tai – jokių problemų“, – paaiškino jis.

REKLAMA

Paaiškino, kodėl turtai gali būti labai atstumiantys

Laidos vedėja K. Rimienė Tratui uždavė ir itin intriguojantį klausimą. Gyvenimas su Julija juk buvo patogus vien dėl turtų – ar jie niekada neviliojo pasilikti ir bandyti tęsti santykius?

„Man svarbiausia buvo karjera ir aš dėl karjeros buvau pasiryžęs [padaryti] viską. Aš ir iki dabar, ko gero, esu vienišas vien dėl karjeros. Nežinau, iš kur ateis mano sekantis skambutis. Jis gali ateiti iš Maskvos, iš Londono, iš Kijevo, iš Los Andželo, o aš nieko negalvojęs viską mesiu ir važiuosiu ten“, – atvirai kalbėjo aktorius.

Tiesa, ir tie patys pinigai jam įspūdžio nepaliko: „Kas liečia turtus, manęs jie taip ypatingai nesužavėjo, nes kartu su jais atėjo ir labai daug problemų. Mano akimis – labai nereikalingų problemų. Su tais turtais jautiesi labai sunkus, neturi laisvės.“

REKLAMA

Vis dėlto yra ir kai kas, dėl ko Žilvinas atsisakytų net ir karjeros. Tai – dukra. „ Dukra turbūt yra vienintelis dalykas gyvenime, dėl kurio aš būčiau pasiruošęs paaukot karjerą iš karto. Jei man dabar prireiktų pasirūpinti dukra, aktorystė mano gyvenime užsibaigtų“, – kalbėjo jis.

Kodėl nutrūko Žilvino santykiai su kita moterimi, kurią sutiko Lietuvoje? Su kokiomis garsenybėmis jam teko susipažinti būnant Rusijoje? Kaip reikėtų jį vadinti – Žilvinu ar James?

Apie visa tai ir dar daugiau, jau rytoj, 10 val. TV3 laidoje „Pasaulis pagal moteris“. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų