REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Interviu „Marca“ davęs treneris Jose Mourinho prisiminė vienintelį momentą, kai verkė po savo komandos pralaimėjimo.

Interviu „Marca“ davęs treneris Jose Mourinho prisiminė vienintelį momentą, kai verkė po savo komandos pralaimėjimo.

REKLAMA

2011-2012 m. sezone Madrido „Real“ demonstravo įspūdingą žaidimą. „La Liga“ pirmenybėse klubas surinko net 100 taškų ir iškovojo titulą. UEFA Čempionų lygos grupėje „Real“ surinko maksimalų taškų skaičių (18), įmušdamas 19 įvarčių ir praleisdamas tik 2.

„Karališkasis“ klubas galingai žygiavo iki pat pusfinalio, kai po baudinių serijos krito prieš Miuncheno „Bayern“.

„Tą sezoną „Real“ buvo geriausia komanda ne tik Ispanijoje, bet ir Europoje, todėl buvau sukrėstas, kai „Bayern“ mus eliminavo iš Čempionų lygos. Ta naktis, kai pralaimėjome lemiamą baudinių seriją, buvo vienintelė, kai verkiau po pralaimėjimo. Iki šiol negaliu to pamiršti. Sėdėjome su Aitaru Karanka automobilyje šalia mano namų ir verkėme. Buvo labai sunku susitaikyti su tokia rungtynių baigtimi, nes buvome stipriausi Europoje“, – sakė J.Mourinho.

Lemiamoje baudinių serijoje „Real“ tiesiog fatališkai nesisekė. Cristiano Ronaldo, Kaka ir Sergio Ramosas švaistė savo progas, o „Real“ pralaimėjo seriją rezultatu 1:3.

„Tuometinė komanda buvo ypatinga, mes nutraukėme „Barcelonos“ dominavimą Ispanijoje ir tai padarėme įtikinamai. Surinkome rekordinį taškų skaičių, įmušėme rekordinį kiekį įvarčių. Svarbu buvo ne tik tai, kad mes laimėjome „La Ligą“, bet ir tai, kokiu būdu tai padarėme“, – prisiminė J.Mourinho. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų