REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienio popietę paaiškėjus apie vaizdo įrašą, kuriame yra užfiksuota galimai neblaivi Rima Antonovienė, Vaiko teisių apsaugos specialistai naujienų portalą tv3.lt patikino, kad ši šeima jiems jau yra žinoma iš anksčiau ir įrašą jie gavo, o štai pati R. Antonovienė tokį vaizdo įrašą vadina bandymu susidoroti ir tikina, kad jis užfiksuotas prieš kelerius metus.

Ketvirtadienio popietę paaiškėjus apie vaizdo įrašą, kuriame yra užfiksuota galimai neblaivi Rima Antonovienė, Vaiko teisių apsaugos specialistai naujienų portalą tv3.lt patikino, kad ši šeima jiems jau yra žinoma iš anksčiau ir įrašą jie gavo, o štai pati R. Antonovienė tokį vaizdo įrašą vadina bandymu susidoroti ir tikina, kad jis užfiksuotas prieš kelerius metus.

REKLAMA

Susisiekus su Rima Antonoviene, moters paklausėme, ar vaizdo įraše, kuris šį rytą pasiekė vaiko teisių apsaugos specialistus, iš tiesų ji yra nufilmuota neblaivi. Moteris patvirtino, kad vaizdo įraše yra užfiksuota ji ir dėl to labai apgailestauja. 

„Aš susibariau su kaimyne, vyriausios mano dukters būsima uošve. Ji man pasakė, kad padarys man vudu lėlę. Aš galvoju, kokią vudu lėlę. Tai ji ir turėjo omeny šitą dalyką (vaizdo įrašą). Beveik prieš porą metų mano dukra buvo mane girtą nufilmavusi.

REKLAMA
REKLAMA

Aš šiaip nevartojau alkoholio, bet tą kartą buvau neblaivi ir stipriai neblaivi. Mane paėmė ir nufilmavo. Niekada negalvojau, kad tas įrašas atsisuks šitaip į mane“, – sako R. Antonovienė.

REKLAMA

Išplito žaibišku greičiu

Pasak moters, jos dukra pati perdavė vaizdo įrašą savo draugo mamai, o nuo tos akimirkos vaizdo įrašas pradėjo plisti tarp kaimo gyventojų.

„Šitą įrašą dukrą įdavė uošvei ir vos tik ji jį gavo ir išplatino. Čia buvo jos vadinama vudu lėlė, ta silpna vieta. Kiekvienam žmogui tai būtų silpna vieta. Ji paėmė ir pradėjo platinti.

Tokia Deimantė persiuntė jį mano geram draugui, o jis atsiuntė man. Tada ir supratau, kad šitas įrašas plinta ir plinta žaibo greičiu. Jis pradėjo plisti iš Deimantės, bet pradžia buvo mano dukra. Ji pati pripažino man. Aišku, ji daugiau niekur nepripažins, bet tai girdėjo ir kiti vaikai“, – atsidūsta R. Antonovienė.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris tik svarsto, kodėl dukra galėjo taip pasielgti ir pasakoja, kad vyresnėlė su kaimynų sūnumi suartėjo po tėčio mirties. Matyt, kaimynas ir jo mama padėjo užpildyti dukros širdyje atsivėrusią tuščią nišą.

Lankėsi ir socialinė darbuotoja

Pradėjus plisti vaizdo įrašui R. Antonovienė parašė pareiškimą policijai ir visus žmones, kurie jai asmeniškai rašė dėl paplitusio vaizdo įrašo, įvardijo, kaip liudininkus.

„Aš ir taip niekada visuomenės geros nuomonės nesulaukiu. Pas mane jau buvo socialinė darbuotoja. Ji žino, kad buvo tik vienas kartas. Vaikai tai irgi patvirtino. Ji ir pati žino, nes dažnai lankosi mūsų šeimoje. Tą patvirtinti gali ir mano tėvai, sesuo, draugas, su kuriais aš bendrauju, visi mano aplinkos žmonės, su kuriais bendrauju kasdien telefonu ir kartais net ne po vieną kartą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visi puikiai žino, kad tai ne mano stilius alkoholio ir tai nėra man būdinga. Aš neturiu alkoholizmo. Taip, aš buvau išgėrusi, bet alkoholizmo neturiu.

Mano socialinė darbuotoja sakė, kad bus sukviestas valdybos posėdis, pranešta jau jiems ir reiks eiti kalbėtis. Sakė, kad daugiau taip nepasikartotų. Gal gausiu kokį įspėjimą, gal baudelę. Net nežinau, kuo man tai pasibaigs. Aišku, labiausiai bijočiau, kad paims mano vaikus mažiukus. Nesu aš ta mama, iš kurios juos reikėtų paimti. Aš jais rūpinuosi. Ypač po vyro mirties labai jais rūpinuosi. Labai“, – sako R. Antonovienė.

Vaizdo įrašo nežiūrėjo

Į nemalonią situaciją patekusi moteris sako, kad iki šiol pati neperžiūrėjo išplatinto vaizdo įrašo, nes jai gėda žiūrėti į tokią save, kokia ji buvo nufilmuota.

REKLAMA

„Niekam nėra malonu, kai esi girtas ir šneki visokias bjaurybes. Aš to įrašo net negalėjau peržiūrėti, nes man gėda į save žiūrėti. Man gėda, negaliu žiūrėti. Galbūt kada prisiruošiu. Bet nuo pat pradžios pasišlykštėjau savimi.

Tame įraše buvau aš, bet manyje buvo toks žmogus, kokiu nereikia būti. Prakeikiau visą alkoholį ir viską pasaulyje, kad kažkada leidau sau taip pasielgti. Iš tikrųjų, man yra didžiulė gėda prieš vaikus, prieš visuomenę, prieš draugą, prieš visus. Jeigu nebūčiau tą kartą pasigėrusi, šiandien nebūtų jokių video medžiagų“, – apgailestauja ji.

Šeima jau žinoma iš anksčiau

Naujienų portalui tv3.lt susisiekus su Šiaulių apskrities vaiko teisių tarnybos Viešųjų ryšių ir komunikacijos skyriaus vyr. specialiste Silva Šimkevičiene, atstovė patikino, kad šį rytą jie iš tiesų sulaukė vaizdo įrašo, kuriame užfiksuota galimai neblaivi Rima Antonovienė šalia savo vaikų.

REKLAMA

„Šį vaizdo įrašą vaiko teisių apsaugos specialistai gavo šį rytą. Minima šeima vaikų teisių apsaugos specialistams buvo žinoma ir anksčiau“, – patikina S. Šimkevičienė.

Atstovės teigimu, panašiose situacijose reaguojama greitai. Pirmiausia pagalbos paprašoma vietoje dirbančių socialinių darbuotojų, kurie dirba su šeima. Jie vyksta į šeimą, vaiko teisių apsaugos specialistai panašiais atvejais apsilanko šeimoje ir tiria įvykius:

„Šiai šeimai yra taikoma atvejo vadyba ir teikiamos visos šeimai reikalingos socialinės paslaugos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų