REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anot Babos Vangos pasekėjų, mistikė išpranašavo pasaulinę ekonomikos katastrofą, kuri galėtų sunaikinti Europą po „Brexit“ ir koronaviruso.

Anot Babos Vangos pasekėjų, mistikė išpranašavo pasaulinę ekonomikos katastrofą, kuri galėtų sunaikinti Europą po „Brexit“ ir koronaviruso.

REKLAMA

Teigiama, kad garsioji akla aiškiaregė, žinoma kaip Balkanų Nostradamas, išpranašavo rugsėjo 11-ąją, Rusijos povandeninio laivo „Kursk“ nuskendimą, ISIS iškilimą, „Boxing Day“ cunamį ir Didžiosios Britanijos „Brexit“ krizę, kuri kilo 2016 m.

Kai kurie žmonės ir toliau skelbia jos pranašystes apie pasaulinius įvykius, nepaisant jos mirties 1996 m. ir dabar viena iš didžiausių jos prognozių taip pat galėtų išsipildyti, rašo dailystar.co.uk.

2020 m. ji prognozavo didžiulę Europos ekonomikos krizę, įspėdama, kad Europos žemynas „pasieks savo egzistavimo pabaigą“.

REKLAMA
REKLAMA

Šią krizę akloji aiškiaregė prognozavo aštuntajame dešimtmetyje. Artėjantį ekonomikos nuosmukį, panašu, paspartino koronaviruso pandemija, privertusi pasaulį uždaryti darbo vietas ir parduotuves, kad sustabdytų jos plitimą.

REKLAMA

Baba sakė, kad Europa šiais metais susidurs su daugybe problemų. Ji taps „dykviete, kurioje beveik nėra jokios gyvybės formos“.

Ekspertai, įskaitant Anglijos banko valdytoją Marką Carney, jau seniai teigė, kad šiuo metu vyksta pasaulinė ekonomikos krizė, o dabar Tarptautinis valiutos fondas perspėjo, kad netrukus įvyks visuotinis žlugimas.

Kitos pranašės prognozės dar neišsipildė.

Tai apima ir tai, kad JAV prezidentas Donaldas Trumpas 2020 m. taps „paslaptingos ligos“ auka, po kurios bus kurčias ir turės smegenų auglį.

Tariamai jo partneris iš Rusijos, Vladimiras Putinas, taip pat nukentės nuo žmogaus, kurio bandė atsikratyti savo paties gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu meteoritas gali nukristi ant Rusijos, o cunamis nuskandins Aziją. Baba Vanga mirė sulaukusi 85 metų ir gimtojoje Bulgarijoje buvo gerbiama kaip mistinė figūra.

Buvo sakoma, kad jos vizijos atsirado po to, kai ji prarado regėjimą. 1989 m. ji turėjo viziją, kurioje ji matė, kad Ameriką ištiks teroro aktas, kurį įvykdys du „plieniniai paukščiai“.

Ji sakė: „Siaubas, siaubas! Amerikiečių broliai kris po to, kai juos užpuls plieniniai paukščiai". Baba taip pat pasakojo apie islamistų ekstremistų invaziją į Europą po 2010 m. arabų pavasario. „The Mirror“ duomenimis, Baba Vanga taip pat numatė 2004 m. cunamį, per kurį žuvo 227 898 žmonės.

Baba teigė, kad „didelė banga apims krantą ir žmonės išnyks po vandeniu“. Stebėtojai tvirtina, kad jos prognozėse yra 85% tikslumo, o jas tyrė profesorius Georgi Lozanov.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų