REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, kartu su jumis dalijamės astrologo Naglio Šulijos prognozėmis naujai savaitei. Sužinokite jau dabar, kas laukia jūsų Zodiako ženklo. 

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, kartu su jumis dalijamės astrologo Naglio Šulijos prognozėmis naujai savaitei. Sužinokite jau dabar, kas laukia jūsų Zodiako ženklo. 

REKLAMA

Avinas. Būsite atviri, žaismingi, nusiteikę išbandyti naujoves ir dalykiniame ir asmeniniame gyvenime. Puikiai seksis bendrauti, aplinkiniams darysite puikų įspūdį net nesistengdami. Taip pat dabar gali pasitaikyti puikių progų pasirūpinti piniginiais reikalais ir pagerinti savo finansinę padėtį.

Jautis. Būsite energingi, veiklūs, linksmi, mielai dalysitės puikia nuotaika su aplinkiniais. Puikiai seksis tvarkyti dalykinius reikalus, kurių dabar gali būti vis daugiau, sėkmė lydės ir tuos, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija. Atrodo, ir piniginiai reikalai atrodys labai neblogai.

Dvyniai. Kažkaip nepanašu, kad dabar rūpės darbo reikalai, nebent jie susiję su grožio, patogumų kūrimu ar palaikymu, bet tada tai bus ne darbo, o įkvėpimo reikalas. Būtent jo dabar tikrai nestigs. Būsite linkę pasimėgauti gražiais, maloniais dalykais, naujais daiktais ir pan. Savo priežastį atsiskleisti gali rasti ir jausmai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Tikėtina, kad dienos slinks gana ramiai, be didesnių iššūkių ar svarbių darbų – bent jau profesijos srityje jų tikimybė menka. Namie irgi vyraus įprasta tvarka. Beliks smulkmenos – šiek tiek asmeninių reikalų savaitės pradžioje, piniginių – viduryje ir  šiek tiek smagaus bendravimo jos pabaigoje.

REKLAMA

Liūtas. Daugės darbo darbe, profesijos srityje – veikti teks greitai, daug nesidairant į šalis, dažnai ir kūrybiškai. Palankus metas bet kokiai veiklai, susijusiai su žiniomis, informacija, mokymusi. Gali būti, kad būtent susitelkimas į darbo reikalus ir finansinę padėtį pagerins.

Mergelė. Įprastomis aplinkybėmis būtų palankus metas kelionei arba veiklai, susijusiai su užsieniu. Dabar beliks svajoti arba planuoti. Bet dalykiniams ryšiams kelias atviras. Sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu. Tiktų rūpintis sveikatos reikalais.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Darbe ir namie vyraus įprastos aplinkybės, dėl to liks laiko pasidairyti aplink. Galbūt pamatysite, kad dabar yra geras metas ieškoti papildomų išteklių savo veiklai plėsti ar palaikyti, be to, palankus jis ir smagiai pajudėti, žinoma, laikantis visų taisyklių.

Skorpionas. Kai kurie asmeniniai santykiai dabar gali ir gerokai nudžiuginti, ir atnešti naudingų ar bent jau įdomių žinių – draugauti dabar apsimoka. Taip pat dabar tęsiasi palankus metas sunkiems ar svarbiems pertvarkymams, darbams namie.

Šaulys. Nedidelių darbų, kasdienių reikalų gali būti nemažai, jie nesustodami plauks gana srauniu srautu. Nieko nepadarysi, teks imtis visko iš eilės ir nemurmėti. Beje, bent dalis jų gali bet neprivalo būti susiję su sveikata, sveikatingumu. Nepaprastai džiuginti gali asmeniniai santykiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Kam vargas ir bėdos, o kam – pramogos ir smagūs dalykai. Būsite kūrybiški, puikios nuotaikos ir net neieškodami rasite, kuo nudžiuginti save ir esančius šalia. Taip pat dabar gali būti ir svarbių piniginių reikalų (jie atneš naudos) bei veiklos, susijusios su sveikata, sveikatingumu.

Vandenis. Būsite energingi, veiklūs, linkę veikti ir kalbėti tiesiai šviesiai. Energijos perteklius gali būti problema – reikės galvoti, kur ir kaip jos perteklių išnaudoti. Viena galimų išeičių – judėjimas lauke, kita – visokie darbai namie, kuriems metas labai palankus. Nestigs ir smagių pramogų.

Žuvys. Būsite vis atviresni ir vis judresni, bus vis daugiau galimybių kur nors nueiti, ką nors pamatyti, susitikti, sužinoti ką nauja ir naudinga. Palankus metas bet kokiai veiklai, susijusiai su žiniomis, informacija. Nusiteikimas namus daryti dar gražesnius irgi niekur nedings.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų