REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ komanda šiandien turėtų išskristi į Barseloną, kur susitiks su vietos „Barcelona“ krepšininkais.

Kauno „Žalgirio“ komanda šiandien turėtų išskristi į Barseloną, kur susitiks su vietos „Barcelona“ krepšininkais.

REKLAMA

Tačiau šios rungtynės turėtų vykti be sirgalių.

„Nėra didžiulio nerimo. Suprantu, kad situaciją valdžia kontroliuoja ir lauksime sprendimų. Aišku, kad tai ateis ir palies, bet daugiau kažką pasakyti negaliu – esame darbuotojai ir darysime tai, kas bus pasakyta“, – sakė Šarūnas Jasikevičius.

Jis tikisi, kad per artimiausias kelias savaites bus grįžta prie normalaus ritmo.

„Nemanau, kad jis yra logiškas, bet yra situacija tokia, kokia yra. Reikia tikėtis, kad per 2–3 savaitės grįšime į normalų gyvenimą. Bent jau taip rodo situacija su kitomis valstybėmis. Visiems reikia pakentėti. Jeigu nuspręs, kad nežaisime, bandysime kapstytis iš tos situacijos. Sėdime ir laukiame informacijos, bet tuo pačiu ir dirbame savo darbą“, – sakė Šaras.

Ką jis mano apie „Barcelona“ komandą?

„Tai yra ekipa, kuri turi visas galimybes laimėti Eurolygą. Man jie yra favoritai kartu su „Anadolu Efes“ ir „Real“. Sustabdyti juos yra labai sunku, nes tai yra ekipa, kuri moka įjungti aukštesnę pavarą, kai situacija suprastėja. Turi daug veteranų, išreikštas lyderis, išreikštos 2–3 opcijos. Reikia pradėti nuo gynybos, nes pastaruoju metu ji pradėjo šlubuoti sulig tuo, kad pradėjome geriau pulti“, -– kalbėjo treneris.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią dvigubą savaitę „Žalgiris“ užbaigė skaudžiu pralaimėjimu prieš Sankt Peterburgo „Zenit“.

„Kažkur neatsistatėme psichologiškai po rungtynių su „Chimki“. Galbūt pagalvojome, kad galime aplošti varžovus ramiau. Stengiamės nuteikti prieš didelę fizinę kovą, bet ją pralaimėjome. Yra daug rungtynių ir reikia tai suprasti“, – kalbėjo Š. Jasikevičius. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų