REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Edgaras Ulanovas po laimėtų rungtynių prieš Maskvos srities „Chimki“ klubą bedė pirštu į Kauno „Žalgirio“ gynybą.

Edgaras Ulanovas po laimėtų rungtynių prieš Maskvos srities „Chimki“ klubą bedė pirštu į Kauno „Žalgirio“ gynybą.

REKLAMA

Šiandien kauniečiai Eurolygos dvikovą laimėjo 96:85, bet per antrąją mačo pusę praleido 51 tašką.

„Esame laimingi, kad laimėjome, bet rungtynės vėl buvo kaip amerikietiški kalneliai. Pirmoji rungtynių pusė buvo solidi puolime, arti tobulybės, tačiau vėliau buvo momentai, kai po mūsų klaidų jie greitai bėgo į puolimą ir mus baudė labai stipriai. Jie yra labai talentinga komanda, ypač puolime ir ypač kai Švedas kažkada sudėtingo pataiko. Aišku, prisideda ir pagarba Švedui, pražangų priprovokuoja nemažai ir panašiai.

Antroje pusėje, jei rezultatas būtų buvęs lygesnis, būtume labai nudegę, nes gynyboje buvome labai prasti, ypač trečio kėlinio pradžioje, kai aštuonis taškus praleidome be jokio kontakto, o tokioje sezono stadijoje tai yra neleistina“, – teigė E.Ulanovas.

REKLAMA
REKLAMA

Rungtynių pabaigoje visa „Žalgirio“ komanda sprogo emociškai.

„Taip, dabar tokia sezono stadija, kai kiekviena pergalė yra itin svarbi, o kiekvienas mačas – kaip finalas. Šiandien arena buvo superinė, labai gerai palaikė ir stūmė į priekį, nors varžovas yra labai geras ir antroje pusėje mums nuolat lipo ant kulnų. Geri mūsų epizodai visada baigdavosi gera reakcija“, – sakė puolėjas.

REKLAMA

„Žalgiris“ dabar demonstruoja akivaizdžiai laisvesnį krepšinį.

„Lengviau žaidžiame, bet kai gerai sekasi, tai yra paprasčiau. Kai nesiseka, iškart prasideda sunkumai. Jau ne kartą esu sakęs, kai buvo blogai išlikome kartu, kaip ir dabar. Raginame vienas kitą nesustoti, nes dar nieko nėra padaryta“, – sakė atletas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų