REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienis ne vienam Zodiako ženklui – puikus metas tvarkyti ne tik darbinius, bet ir buities reikalus. Jei tik mokėsite pasinaudoti proga, galėsite džiaugtis puikiais rezultatais.

Šeštadienis ne vienam Zodiako ženklui – puikus metas tvarkyti ne tik darbinius, bet ir buities reikalus. Jei tik mokėsite pasinaudoti proga, galėsite džiaugtis puikiais rezultatais.

REKLAMA

Avinas

Tai turėtų būti produktyvi diena. Staiga gali išsispręsti aktualus nuomos, tiekimo ar kitoks nuosavybės, verslo investicijų klausimas. Stiprės simpatijos jausmas kartu dirbančiam asmeniui. Arba augs meninis įkvėpimas, grožio pojūtis.

Tauras

Turėsite daug reikalų, pokalbių. Sumanumą demonstruosite tvarkydami komercinius reikalus, siekdami išgauti ar apdoroti informaciją, atnaujinti ar užmegzti svarbius ryšius.

Dvyniai

Mintys vis suksis apie šeimą, namus, artimųjų poreikius ir problemas. Jeigu vadovausitės ne emocijomis, o konstruktyviu požiūriu, tai ir jums, ir šalia esantiems bus tik geriau.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Ir su partneriais, ir su konkurentais šiandien galite tikėtis produktyvių susitarimų, aptarimų. Galbūt rasite naujų sąjungininkų. Iš priešingos lyties galite gauti viliojamų pasiūlymų. Seksis sporto srityje, scenoje, šou versle.

REKLAMA

Liūtas

Palanku pradėti nauja, ypač jei jaučiatės nusivylę savo išvaizda, dalykine veikla ar gyvenimo būdu. Galbūt kils minčių, kaip tai keisti, tobulinti. Apskritai viskas klostysis gerai, jei tvarkingai atliksite būtinus darbus ir rūpinsitės sveikata.

Mergelė

Tikriausiai pavyks draugiškai susitarti dėl aktualių dalykų ne tik su partneriais, bet ir su oponentais, konkurentais.

Svarstyklės

Profesinės, finansinės problemos neleis jums atsipalaiduoti. Tvarkydami finansinius dokumentus būkite atidūs. Galbūt įsigysite kažką iš buitinės technikos.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Veikli, produktyvi, akiratį plečianti diena. Seksis megzti reikalingus ryšius, argumentuotai kalbėti, dėstyti ir atsakinėti. Įspūdžių ir veiklos ypač netrūks pedagogams bei turintiems reikalų su užsieniečiais.

Šaulys

Kils noras stiprinti savo autoritetą bei padėtį, daugiau darbuotis. Galite patirti sėkmę tose srityse, kuriose daug ką lemia įtakingi ryšiai. Stenkitės rasti būdų, kaip įkūnyti tai, kas svarbu ne vien jums.

Ožiaragis

Galite dalyvauti konkurse, pradėti lankyti užsienio kalbos ar kitokius kursus, imtis nelengvo kūrybinio projekto, kuris pareikalaus ir jėgų, ir lėšų. Regis, gerų patarimų sulauksite iš pažįstamo žmogaus, partnerio ar netgi rimto konkurento.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Šiandien jums stigs valios, ryžto, tačiau tikėtinos stiprios nuojautos, skleisis meniniai gebėjimai. Tiktų ieškoti atsakymų į svarbius jums klausimus, gvildenti paslaptis, spėti ateitį.

Žuvys

Šiandien būsite energingi, nusiteikę sportuoti, bendrauti, mokytis naujų dalykų. Galbūt bendrausite su užsieniečiais, įžymybėmis arba būsite linkę aukštinti save, siekti pripažinimo.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų