REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, kviečiame sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę. Tam užteks tik perskaityti astrologo Naglio Šulijos prognozes visiems Zodiako ženklams. 

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, kviečiame sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę. Tam užteks tik perskaityti astrologo Naglio Šulijos prognozes visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

Avinas. Nuotaika pamažu gerės. Ne iš karto, bet – gerės, noras pasisiūlyti sau (ir esantiems šalia) gražių, malonių dalykų didės. O darbe reikės dirbti – kol kas dar nelabai smarkiai, tačiau tikrai reikės. Šiek tiek finansinių džiaugsmų galima tikėtis savaitės pabaigoje.

Jautis. Darbe darbo nedaug, namie viskas savo vietose, o nuotaika dažnai tokia, kaip meškos kai ji miega žiemos miegu. Išjudinti gali nebent artimi draugai, kurie tikrai ras kokios veiklos pasiūlyti, arba sportinio tipo kelionė, į kurią leistis metas išties palankus.

Dvyniai. Atrodo, nestigs veiklos darbe, profesijos srityje. Visgi sėkmė čia gali būti kiek permaininga – kūrybiškumo reikalaujantys darbai vyks visai neblogai, o ten, kur reikės tikslumo ir detalių, gali būti sunkiau. Įdomios veiklos gali pasiūlyti artimi draugai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Darbe teks būti apdairiems, mat čia gali būti ir smagių, malonių akimirkų, ir aplinkybių (daugiausia emocinio pobūdžio), į kurias geriau nesivelti. Be to, reikės taikytis ir prie augančio antrosios pusės aktyvumo bei veiklumo. Nereikėtų pamiršti, kad dabar – puikus metas smagiai kelionei.

REKLAMA

Liūtas. Nedidelių kasdienių darbų, žinoma, bus, reikės imtis visko iš eilės, bet tai gali būti nelabai įdomu. Dalykiniai reikalai gali klostytis ganėtinai sunkiai, klampiai, greito rezultato tikėtis neverta. Savaitės vidurys gali apdovanoti vertingomis mintimis, įžvalgomis apie būsimas keliones.

Mergelė. Jūsų sėkmės raktas dabar gali būti ne jūsų, o kito, greičiausiai išties artimo asmens rankose. Bet ta ana pusė gali turėti savo rūpesčių, kurie savo ruožtu darys įtaką jums. Kadangi liks laiko sau, galima naudotis proga ir leistis į sportines pramogas – jos tikrai patiks.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Nedideli darbai, kasdieniai reikalai plauks gana plačiu srautu ir reikės imtis visko iš eilės, neatidėliojant. Visgi labai tikėtina, kad ne viską pavyks sutvarkyti iš karto, kai ką teks atidėti. Geras metas svarbiems, jėgų ir nusiteikimo reikalaujantiems darbams (ar sprendimams) namie.

Skorpionas. Darbe smarkiai įsibėgėti nei norėsis, nei reikės, o į tvarką namie niekas irgi nesikėsins. Palankus metas rūpintis sveikata, sveikatingumu, puikiai pavyktų ir tiesiog pasilepinti. Į progas smagiai pasilinksminti, kurių dabar gali būti išties nemažai, žvelgsite labai kūrybiškai.

Šaulys. Bus svarbios kelios temos iš karto. Pirmoji – namai, šeimos reikalai: veikla čionai bus sėkminga tik iš dalies, visgi kai ką nuveikti tikrai pavyks. Antroji sritis – finansinė nauda: aktyvūs veiksmai šioje srityje naudos tikrai atneš. Ir galiausiai pramogos bei kūryba – čia irgi tikrai bus ką veikti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Būsite labai energingi, veiklūs, netgi narsūs, linkę prie tikslo žengti tiesiai, daug nesidairant. Žinoma, tai puikus metas tiems, kurie imasi veiklos patys. Nuostabus metas tiems, kurie sportuoja – atrodys, kad laimėjimai patys ieško jūsų. Ir nepaisant veiklumo, liks laiko draugams.

Vandenis. Kažkaip netikėtai nejučia dėmesys, o paskui jį ir pastangos gali nukrypti piniginių, turtinių reikalų link. Sėkmė čia gali būti ganėtinai permaininga, bet galiausiai šį tą nuveikti tikrai pavyks. Panašiai ir su draugais – vieni susitikimai bus tikrai puikūs, o kitų galėtų ir nebūti.

Žuvys. Būsite energingi, veiklūs, kūrybiški, dėl to dažnai linkės sėkmė. Visgi tada, kai reikės skaičiuoti tiksliai, o mintis dėstyti labai aiškiai, sėkmė gali nusisukti ir kurį laiką žiūrėti į kitą pusę. Panašiai ir su piniginiais reikalais – galima išties maloni sėkmė, bet turbūt tik tuomet, kai dėl jos nesistengsite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų