REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sumaišykite šiuos 3 produktus: dantys bus baltutėliai

Dar 8 būdai, kaip namuose išbalinti dantis

Dantų balinimui išleidžiama daugiau nei 3 milijardai dolerių. Šios procedūros yra brangios ir turi būti nuolat kartojamos. Tačiau pamirštame, kad ir namuose turime daugelį produktų, kurie gali suteikti holivudinę šypseną.

Dantų balinimui išleidžiama daugiau nei 3 milijardai dolerių. Šios procedūros yra brangios ir turi būti nuolat kartojamos. Tačiau pamirštame, kad ir namuose turime daugelį produktų, kurie gali suteikti holivudinę šypseną.

REKLAMA

„Bright Side“ rekomenduoja kasdienius produktus, kurie juos teisingai naudojant gali daryti stebuklus. Todėl dalinamės keletu dantų balinimo gudrybių, kurias galėsite išbandyti namuose.

1. Imbieras ir druska

Ko jums reikės: imbiero, druskos ir citrinos

Kaip naudoti: Sutrinkite arba sutarkuokite nedidelį gabalėlį imbiero. Į imbierą įberkite ketvirtį šaukštelio druskos. Citriną perpjaukite perpus, jos sultis išspauskite į mišinį ir viską gerai išmaišykite. Ant dantų tepkite dantų šepetėliu.

2. Baltasis molis (kaolinas)

Ko jums reikės: baltojo molio (kaolino)

Kaip naudoti: Kaoliną tiesiog dantų šepetėliu tepkite ant dantų ir gerai juos išsivalykite. Per stipriai nespauskite, dantis valytis reikia švelniai. Tuomet burną išsiskalaukite švariu vandeniu.

REKLAMA
REKLAMA

3. Magnio druska

Ko jums reikės: magnio druskos, vandens

Kaip naudoti: Druską su vandeniu sumaišykite lygiomis dalimis. Gerai išmaišykite, kad druska visiškai ištirptų. Mišinį dantų šepetėliu tepkite ant dantų. Taip pat juo galite gargaliuoti, po to burną išsiskalaukite švariu vandeniu.

REKLAMA

4. Nimbamedžio lapai

Ko jums reikės: nimbamedžio lapų, druskos

Kaip naudoti: Nimbamedžio lapus sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir užvirkite. Lapus nusunkite, kad liktų tik nuoviras. Palaukite, kol atvės, ir gargaliuokite šiuo nuoviru.

5. Pipirmėtės lapai ir kokosų aliejus

Ko jums reikės: Pipirmėtės lapų ir kokosų aliejaus

Kaip naudoti: Lapus sutrinkite ir sudėkite į kokosų aliejų. Gerai išmaišykite ir mišinį dantų šepetėliu tepkite ant dantų. Nenaudokite per daug pipirmėtės – pakanka 3–5 lapų.

6. Vandenilio peroksidas ir valgomoji soda

Ko jums reikės: Vandenilio peroksido ir valgomosios sodos

Kaip naudoti: Valgomąją sodą sumaišykite su vandenilio peroksidu santykiu 1:2. Maišykite, kol susidarys pasta. Švelniai šiuo mišiniu valykitės dantis ir tuomet gerai išsiskalaukite burną dideliu kiekiu vandens.

REKLAMA
REKLAMA

7. Kakavos milteliai

Ko jums reikės: kakavos miltelių ir vandens arba kokosų aliejaus.

Kaip naudoti: Kakavos miltelius sumaišykite su kokosų aliejumi arba vandeniu. Išmaišykite, kad susiformuotų pasta. Šiuo mišiniu dantis valykitės kaip įprasta.

8. Actas ir valgomoji soda

Ko jums reikės: valgomosios sodos, obuolių acto

Kaip naudoti: 1 arbatinį šaukštelį obuolių acto sumaišykite su 1 arbatiniu šaukšteliu valgomosios sodos. Išmaišykite, kad susidarytų tolygus mišinys. Gauta pasta valykitės dantis ir tuomet gerai išsiskalaukite burną.

Atkreipkite dėmesį, kad šias priemones naudoti reikia atsargiai. Šiuo dantų balinimo būdus galite bandyti 2–3 kartus per savaitę kelias savaites, o tuomet padarykite pertrauką. Jei pastebėjote, kad padidėjo dantų jautrumas arba jei jaučiate skausmą, procedūrą tuoj pat nutraukite.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų