• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyras socialiniuose tinkluose pasidalino labai intymia šeimos akimirka – tūkstančiai žmonių visame pasaulyje liko sukrėsti, rašoma mirror.co.uk.

Vyras socialiniuose tinkluose pasidalino labai intymia šeimos akimirka – tūkstančiai žmonių visame pasaulyje liko sukrėsti, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Paskutinėmis savo gyvenimo akimirkomis Norbertas Schemmas savo šeimos narių paprašė tik vieno dalyko.  87 metų vyras iš Viskonsino, JAV norėjo, kad aplink jo lovą susirinkę šeimos nariai visi kartu išgertų po bokalą alaus.

Šios jautrios akimirkos nuotrauka buvo pasidalinta šeimos „Whatsapp“ grupėje, kurioje Norberto sūnus Tomas papasakojo, kaip jie visi tuo metu juokėsi ir dalinosi prisiminimais. Vos po kelių valandų Norbertas mirė.

Jo anūkas Adamas, pamatęs nuotrauką, nusprendė pasidalinti ja su savo sekėjais tviteryje. Jis rašė: „Šiandien mirė mano senelis. Vakar vakare vienintelis dalykas, kurio jis norėjo – kartu su savo sūnumis išgerti alaus.“

Nei jis pats, nei kiti šeimos nariai nė negalėjo įsivaizduoti, kokio atgarsio ši nuotrauka susilauks. Ja socialiniuose tinkluose žavėjosi tūkstančiai žmonių visame pasaulyje, nuotrauka surinko daugiau nei 320 000 patiktukų ir 30 000 pasidalinimų.

REKLAMA
REKLAMA

Ji taip pat atsidūrė „Reddit“ tinkle bei keliuose kituose socialiniuose tinkluose.

Žmonės Adamui rašė, kad nuotrauka juos sujaudino iki širdies gelmių ir kad ji tikrai labai jausminga, o daugelis net ėmė dalintis savo atsisveikinimo su artimaisiais atsiminimais.

REKLAMA

„Kelios dienos iki jo mirties senelis man ir tėčiui pasakė, kad norėtų cigaro ir alaus. Mes jo norą išpildėme.“

„Labai tave užjaučiu. Tavo senelio šypsena nepamirštama!“

Kitas tviterio naudotojas rašė: „Šis įrašas tikra sujaudina iki širdies gelmių. Mano tėtis mirė birželį – jis mąstė panašiai, kaip ir tavo senelis. Šįvakar pakelsime taurę į jų abiejų atminimą.“

Dar vienas žmogus papasakojo, kaip jo močiutė mirties patale išreiškė tą patį pageidavimą, bet vietoj alaus ji norėjo stiklelio „Bailey‘s“ likerio.

REKLAMA
REKLAMA

Adamas sako, kad iš pradžių abejojo, ar nuotrauka dalintis, bet galiausiai nusprendė, kad nuotraukoje užfiksuota akimirka tokia graži, kad ją verta parodyti pasauliui.

Kalbėdamas „BBC“, jis sakė: „Turbūt nuotrauka atliepia bendrystės jausmą, todėl daugeliui žmonių ji tokia artima. Komentarai buvo labai gražūs ir gavome daug nuotraukų su žmonėmis, keliančiais taurę į senelio atminimą. Maniau, kad gal nuotrauką pamatyti ir komentuoti norės mano pažįstami žmonės, net neįsivaizdavau, kad ji palies tokį didelį kiekį žmonių.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų