REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tony Parkerio ir Boriso Diaw laikus menanti Prancūzijos rinktinė nori kurti naują istoriją. Vieną svarbų žingsnį jos kūrimo link prancūzai tikisi žengti šeštadienį, rungtynių su Lietuva metu.

Tony Parkerio ir Boriso Diaw laikus menanti Prancūzijos rinktinė nori kurti naują istoriją. Vieną svarbų žingsnį jos kūrimo link prancūzai tikisi žengti šeštadienį, rungtynių su Lietuva metu.

REKLAMA

Šios dvi rinktinės susikaus antrajame pasaulio čempionato etape, Nandzinge. Pergalė prancūzams garantuotų patekimą į ketvirtfinalį, o Lietuvai nesėkmė reikštų čempionato pabaigą.

Tą puikiai suprantantis Prancūzijos rinktinės treneris Vincentas Collet laukia kieto mūšio.

„Atrodome tikrai neblogai, bet dar nesutikome daug aukšto lygio varžovų. Šis savaitgalis ir artėjančios rungtynės su Lietuva bus žymiai sunkesnės nei pastarosios dvi. Bet mūsų ekipa yra jauna ir eina į priekį su kiekvienu maču“, – prieš artėjančią kovą teigė V. Collet.

Varžovų treneris aklai nežvelgia tik į Jono Valančiūno ir Domanto Sabonio duetą, o mato grėsmes ir kitose Lietuvos rinktinės vietose.

REKLAMA
REKLAMA

Collet interviu žiūrėkite:

Kokios jūsų mintys prieš artėjantį mačą?

Lietuva yra labai gera komanda ir žinome, kad rytojaus rungtynės bus labai sunkios. Tai iš esmės yra rungtynės dėl patekimo į ketvirtfinalį. Žinome, kad bus sunku įveikti Australiją, tad šis mačas gali lemti ketvirtfinalio likimą.

REKLAMA

Kas Lietuvos žaidime jus domina labiausiai – Jono Valančiūno ir Domanto Sabonio duetas?

Jie yra tikrai įspūdingi, bet taip pat turite gerus kraštus. Grigonis šiais metais daro puikų darbą, Ulanovas taip pat yra puikus žaidėjas, turite ir naujų narių. Tai visapusiška komanda. Manau, kad tai bus puikus mačas, kurį gali laimėti bet kuri rinktinė. Turime palaukti rytojaus ir sužinosime, bet tai bus fiziškai kietos ir smagios rungtynės.

Stengsitės atjungti iš žaidimo Mantą Kalnietį?

Žinoma. Kalnietis yra labai svarbi Lietuvos dalis, todėl spausime jį. Bet to neužteks. Visi jau dešimt metų bando jį stabdyti, bet dažniausiai Mantas vis tiek atlieka gerą darbą.

REKLAMA
REKLAMA

Jūsų komanda kyla į viršų?

Atrodome tikrai neblogai, bet dar nesutikome daug aukšto lygio varžovų. Šis savaitgalis ir artėjančios rungtynės su Lietuva bus žymiai sunkesnės nei pastarosios dvi. Bet mūsų ekipa yra jauna ir eina į priekį su kiekvienu maču.

Ką prisimenate iš dvikovų su Lietuva?

Pirmiausiai tai finalo rungtynės Europos čempionate, o taip pat 2011 metų rungtynės Vilniuje.

Kaip jums pavyksta prisikviesti NBA žaidėjus?

Žaidėjai myli žaidimą su mėlynais marškinėliais, jie myli atstovavimą Prancūzijai ir tą darė dar prieš persikeldami į NBA. Ši žaidėjų grupė palaiko puikus santykius. Tikimės būti tokie patys sėkmingi, kaip buvusi Tony Parkerio ir Boriso Diaw rinktinė. Tai nauja komanda, su kuria dar nieko nepasiekėme ir tą turime sukurti. Tai ir yra motyvacija mums.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų